Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldız ismi Ozan Akbaba ekranlara dönüyor! Ozan Akbaba'nın yeni projesi belli oldu! Böylelikle Edho'nun ekranlara dönmeyeceği netleşti!

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarına kötü haber geldi! Dizinin yıldız ismi yeni projeye imza attı!

Oktay Kaynarca'nın geçtiğimiz günlerde EDHO'nun ATV ile yaşadığı sıkıntı sonrası final yaptığını ve ekranlara dönmeeyceğini söyleyerek veda mesajı paylaşmıştı. Ancak EDHO için yeniden başlayacağına dair her zaman bir umut vardı.

MGX Fim’in kurucusu Müşvik Guluzade senaryosunu Ozan Akbaba’nın yazdığı Türkiye’nin ilk aksiyon filmi Anka'dan sonra yeni projede geldi. Ozan Akbaba'nın hem senaryosunu hem de başrolünü paylaştığı Anka filmi için Akbaba yapımcı Müşvik Guluzade ile birlikte Azerbaycan’a gitti.

En İyi 15 Disney Plus Filmleri En İyi 15 Disney Plus Filmleri

YENİ PROJEDE BELLİ OLDU

Ozan Akbaba paydos vermeden yeni bir projeye daha imza attı. Ozan Akbaba yine başrolünde yer alacağı yeni bir film için çekimlere başladı. Filmde Karabağ Zaferi anlatacağı öğrenildi. 

Yapımcı Guluzade ve Ozan Akbaba yeni filmleri için Azerbaycan'da pek çok şehri keşfetti. 

Ozan Akbaba'nın başrolünde oynadığ ve senaryosunu ayzdığı Anka filminin 2022 yılında vizyonda gireceği öğrenildi.

Yeni film Karababağ'ın ise 2022 yazında çekimlere başlayacğaı öğrenildi.