Eda Kurt kimdir? Eda Kurt nereli? Eda Kurt kaç yaşında? Eda Kurt ne mezunu? Eda Kurt eskiden ne iş yapıyordu? Eda Kurt nasıl zengin oldu? Eda Kurt nişanlısı Hakan Kibar ile neden ayrıldı?

Eda Kurt ve Bestem Kibar arasındaki kavga sonrası Eda Kurt kimdir bilmeyenler merak etti. Temizlik Yolda markasının gerçek kurucusu kim? 

Bestem Kibar kardeşi Hakan Kibar'ın eski nişanlısı Eda Kurt hakkında büyük iddialarda bulundu. Eda Kurt hakkındaki sosyal medyada dönen iddialar da şok etkisi yarattı. Eda Kurt nasıl zengin oldu? Eda Kurt'un takipçilerini kim satın aldı? Eda Kurt nişanlısını aldattı mı? Eda Kurt ne iş yapıyor? 

Eda Kurt kaç yaşında? Eda Kurt nereli? Eda Kurt sevgilisi kim? Eda Kurt evli mi?

Eda Kurt Kimdir?

27 yaşında olan Eda Kurt, 20 Temmuz 1994 doğumludur. Yengeç burcu olan Eda Kurt İstanbul Kadıköy'de doğmuştur.

Eda Kurt nişanlısı Hakan Kibar ile birlikte İstanbul’da beraber yaşıyordu.

Eda Kurt İstanbul Arel Üniversitesi’nde Moda Tasarımı okumaktadır. Kendi markasını kurmasıyla okuldu uzatmıştır ve hala mezun değildir. Bu sırada ikinci bir üniversite olarak da Anadolu Üniversitesi Marka İletişimi bölümünden mezun olmuştur.

7 yıllık ilişkileri devam eden Hakan Kibar ve Eda Kurt, birlikte Temizlikyolda.com markasını kurmuşlardı. Ancak ikili geçtiğimiz dönem şok bir şekilde ayrılmıştı. İddialarda Eda Kurt'un Kibar'ı aldattığı yönündeydi.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Bestem Kibar'ın iddialarına göre Eda Kurt sahip olduğu fenomenlik zenginliğini Hakan Kibar'a borçlu. Bestem Kibar'ın Eda Kurt hakkında eskort gibi ağır ithamlarda da bulunduğu söyleniyor.