Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek ekranlara dönme müjdesini verdi! 2 yeni projeyle ekranlara döneceğini açıklayan Ecem Erkek Güldür Güldür'den neden ayrıldığını da açıkladı!

Show TV'nin eğlenceli programı Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Naime karakteri ile çok sevilen Ecem Erkek yeni projelerini açıkladı.

2017 yılında Güldür Güldür Show ekibine katılan ve Naime karakteri ile çok sevilen başarılı oyuncu Ecem Erkek yeni sezonda Güldür Güldür'den ayrıldığını açıklamıştı.

Güldür Güldür Show'dan ayrılığının nedeni merak edilen Ecem Erkek yeni proje müjdesini ilk defa verdi. Ecem Erkek, kendisine tekliflerin geldiğini ve aralarından seçtiğini açıkladıi.

Ecem Erkek'e Tekilf Yağdı!

Ecem Erkek'e yapımcılar tarafından üst üste tekliflerler yağdı. Erkek kendisine 12 teklifin geldiğini açıkladı.

Dijital dizi ve film izleme programı Gain'de yayınlanan Dayı Şov programa katılan Ecem Erkek yeni projelerini açıkladı. Erkek kendisine 12 teklif geldiğini aldığını ve değerlendirme aşamasında olduğu projelerden bahsetti.

Ecem Erkek yeni projelerini "Çok sevdiğim arkadaşlarımla yapacağım bir komedi işimiz var. Bir de inşallah bir dizimiz olacak" diye duyurdu. 

Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya'lı Kopuk ilk tanıtımıyla ses getirdi

Erkek, Güldür Güldür Show ekibine dair de açıklamalar da bulundu. Tanınmasını sağlayan Güldür Güldür Show ile ilgili olarak Ecem Erkek "Benim müthiş eğlendiğim bir yerdi. Çok güzel kapılar açtı, çok güzel arkadaşlarım oldu. Evet, güzel bir basamaktı." ifadelerini kullandı.

Başrılı oyuncu saddece komedi oyuncusu olarak yer edinmek istemediğini "Kendimi sadece komedyen olarak adlandırmıyorum. Ben oyuncuyum ve her şeyi deneyimlemek istiyorum" diyerek ifade etti.