Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar yeni dizisi belli oldu! Annemizi Saklarken dizisine dahil olan Ece Yaşar hangi rolde oynayacak?

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Çukur dizisiyle ünlenen Ece Yaşar'ın yeni projesi belli oldu! Ece Yaşar yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlara gelecek!

Show Tv'nin reytinglerde zirve dizisi Çukur dizisinde Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar yeni dizisi belli oldu.

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Karaca karakterine hayat veren Ece Yaşar yeni dizisiyle ekrana geliyor. 

Çukur dizisinde dikkatleri üzerine çeken ve sosyal medyada fan kitlesini yaratan Ece Yaşar, Ömer Özgüner ile Kerem Çatay’ın ortak olduğu OJO Pictures ile anlaştı.

Annemizi Saklarken dizisinde yer alacak olan Ece Yaşar'ın yeni dizisi merak edildi. Yönetmen Barış Yöş'ün çekeceği Annemizi Saklarken dizisinin senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. 

Annemizi Saklarken dizisinde 3 çocuklu Handan'ın hikayesi anlatılacak. Dizinin yayın tarihi, oyuncu kadrosu ve hangi kanalda olacağı ise henüz belli oldu