Ece Ronay sosyal medya hesabından Beyaz Tv Söylemezsem Olmaz yapımcısı Bilal Özbilge'nin arayıp tehditler ettiğini ifşaladı! Ayrıca Mehmet Ali Erbil'in Seda Sayan'a küfürlerini ifşaladı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisini tacfiz ettiğini mesajlarla ifaşalayarak gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay'dan yeni açıklamalar geldi.

Ece Ronay sosyal medya hesabından Beyaz Tv'nin kendisini arayarak tehditler ettiğini açıkladı. Ece Ronay, Beyaz tv'de Söylemezsem Olmaz programının yapımcısı Bilal Özbilge'nin kendisini arayarak tehditler ettiğini açıkladı.

Ece Ronay "O tehditlerinin ses kayıtlarını almadım mı sanıyorsun? Senin içinden geçeceğim. Verdiğin görüntülerim zatan Youtube'a Ece Ronay ifşa yazınca çıkan şeyler, benim hiç saklamadığım şeyler" diyerek meydan okudu. 

Ece Ronay ayrıca Mehmet Ali Erbil'in Seda Sayan hakkında ettiği "o.. " dediği küfürlerin ses kayıtlarını da yayınladı. 

İşte Ece Ronay'ın açıklamaları;

WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36 (1)WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36 (2)WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36 (3)WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36 (4)WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.18.36 (5)

"Az önce beni çok iyi tanınan bir kanal sahibi aradı, ve arayıp yarın programına bağlanıp Mehmet Ali Beyden özür dileyip iftira attım demezsem hakkımda uygunsuz görüntüler paylaşmak zorunda kalacağını söyledi.

Bu görüntüleri merakla beklemekle birlikte sesini gayet iyi tanıdığınız beyefendinin bütün konuşmalarını ses kaydına aldım. Ses kaydında alenen tehdit edildim. Yarın o kanal hakkımda abuk subuk haberler yaparlarsa ben de ses kaydını yayınlayacağımı söyledim. Her kuşun eti yenmez. 22 yaşında sizden daha fazla cesaretim ve zekam var.İyi geceler

Söylemezsem olmaz isimli mükemmel ve taraflı programda tam da dün dediğim gibi iftira attım demediğim için sabah hakkımda konuşulmuş. Daha programı izleyemedim, izleyip hemen bugun yapımcısı olan Bilal Özbilge'nin içinden geçeceğimi bilmenizi isterim

Elinizde bir şey kalmadı, sıra bende. Öncelikle Mehmet Ali Bey. Siz çok namuslu bir insan olsaydınız, dün sahnesine çıkıp sarıldığınız Seda Sayan hakkında o***pu, Demet Akalın'ın ekmeğini kesti demezdiniz. Ses kayıtlarınız elimde mevcuttur. Size edebinizle özür dileyip durmazsanız içinizden geçeceğimi söylemiştim. Bana gerek kalmadan bu ülkede bu gününe namusuyla gelmiş olan Seda Hanımın ses kayıtlarınız üzerine sessiz kalacağını hiç zannetmiyorum. Kolaylıklar dilerim

Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı! Nihat Hatipoğlu'nun eşiyle pozu hayranlarını şaşırttı!

Televizyonların hepsine yayın yasağı getirilmiş, ben herhangi bir televizyon programına bağlanıp kendimi savunamiuyorum. Arayıp kaç kişi izleyecek? 50-100bin? Devir sosyal medya devri.. Attığım tek Story 2 milyon izleniyor. Şunu unutmayın ki bana hiçbir sey olmaz, sevgili Bilal inanmayacak kadar cahil Bugüne kadar size kimse kepazeliginizi cevap hakkı istediğimde telefonlar kapanıyor. Unuttukları üzücü şeyi belirtmek isterim. Sümüklü Tv programınızı medya devri. Şu an Bey, dün arayıp tehdit ettiğiniz kızın sizi ses kaydına alacağına ve aptal olamazsınız. ses çıkarmamış olabilir. Madem tvde yasak var, bugun bir youtube videosunda Ses kayıtlarınızı paylaşıp izleyeceğim.

Ben çok namuslu degilim. Ben ailesiz büyüdüm, büyüdüm. Hiçbir zaman YouTube a Ece Ronay ifşa savunmadım,inkar etmedim. Bunlar zaten vardı, sizin de bana saldıracak elinizde hiçbir şeyiniz olmadığı için bu ki, ben bir hayat kadını namusumdur, bunu televizyonda açıp dillendirmek üç beş çakalın boyunu aşan durumlar. sokaklarda büyüdüm, kötü arkadaşlıklarla inkar etmedim, saklamadım. Programınızda verdiğiniz görüntüler zaten yazıldığında çıkan, bir milyondan fazla görüntülemesi olan 8 sene öncesine ait videolar. Ben bunları şekilde namustan vurdunuz. Yine unuttuğunuz bir şey var bile olabilirdim. Ama namus benim
Ses kayıtları ve telefon görüşmesi bana ait değildir, dm üzerinden iletilmiştir. En yakınım diyip sahnelere çıkıp sarıldıgı arkadaşına bunları söyleyen namus yoksunu dedem bana acır mı? En yakın arkadaşı dahi olsa, adamın namus kavramı yok. Bu arada Mehmet Ali Bey, kızınızın göğüs dekolteli fotoğraflarını çok modern ve güzel buldum. Sizin gibi kendi söküğüne bakmadan millete laf söyleyen biri olmadığım icin kızınızın sonuna kadar arkasındayım. Bir gün kızınız açık fotoğrafları destek vermeden sessizce izlerse kızınızın arkasında duracak cesaret sadece bende var. Aynaya bakıp kendi yüzünüze tükürün lütfen, beni yormayın.