Ünlü model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş 3 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un neden boşanacağı da merak konusu oldu. İşte detaylar…

2019 yılında ünlü model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş, Çırağan Sarayında görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Ünlü çiftin evliliklerini bitirme kararı aldığı iddia edildi. Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından Akkuş soyadını silmesi de bu iddiaları güçlendirdi. Bu hamle ikilinin evliliklerinde kriz olduğu söylentilerini de güçlendiriyor. Konu ile alakalı ikiliden herhangi bir açıklama gelmedi. İkilinin neden boşanacağı da merak konusu oldu…

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

3 tam

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Boşanıyor!

Güzel model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş 2019 yılında Çırağan Sarayında görkemli bir düğün ile dünya evine girmişti. Akkuş ve Şallı çifti magazin gündemine bomba gibi bir haber ile düştü. Çiftin boşanma kararı aldığı iddia edildi. İddialara göre ikilinin evliliklerinde maddi sıkıntılardan dolayı kriz yaşandığı söylendi. Bundan dolayı da Şallı ve Akkuş çiftinin boşanma kararı aldıkları söylendi.

3 yıllık önce Çırağan Sarayında muhteşem bir düğün ile dünya evine giren 45 yaşındaki ünlü model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş çifti magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Akkuş ve Şallı çifti her seferinde aşklarını dolu dizgin yaşıyordu ve sosyal medya hesabından aşk dolu paylaşımlarda bulunuyorlardı. Ancak ikilinin maddi sıkıntılardan dolayı boşanma kararı aldığı iddia edildi.

2_1280x720-122

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Neden Boşanıyor?

Sunucu, model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş 2019 yılında evlenmişti. 3 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan çiftin sevenleri bu haber ile üzüldü. Peki ikili neden ayrıldı. Ünlü çiftin hayranları ikilinin neden ayrıldığını araştırmaya başladı. Haberimizde ikilinin neden ayılma kararı aldığı kısmına gelecek olursak: Akkuş ve Şallı çiftinin maddi sıkıntılardan dolayı boşanacağı söylendi.

3 yıl önce Çırağan Sarayında Akkuş ve Şallı çifti iyi günde kötü günde söylemine evet diyerek dünya evine girmişti. Ancak ikilinin boşanma kararı aldığı gündemde yer aldı. Ünlü modem Ebru Şallı’nın sosyal medya hesabından Akkuş soy ismini kaldırması kafaları karıştırdı. Öte taraftan Şallı eşi Uğur Akkuş ile olan fotoğraflarını da sosyal medya hesabından silince bu iddialar daha da güçlendi.

Pilates eğitmeni güzel model Ebru Şallı ile iş insanı Uğur Akkuş, 3 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldığı söylendi. Söylentilere göre maddi zorluklar yaşamasına rağmen uzun zamandır eşinin yanında olan Şallı’nın boşanma kararı almalarının ardından sosyal medya hesabından Akkuş soyadını ve eşi ile olan fotoğraflarını da kaldırdı. Ünlü model Ebru Şallı’nın eve gelen hacizlerden artık sıkıldığı, hatta memurların eski eşi Harun Tan’ın evine kadar gitmesinin bardağı taşıran son damla olduğu iddia edildi. Şallı ve Akkuş çiftinin bu sebeplerden dolayı boşanma kararı aldığı söylendi.