Ebru Gündeş'in milyoner Iraklı yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw hakkında Bahar Candan'dan şoke eden iddialar ortaya atıldı! Fantezi mi ruh hastası mı?

Ebru Gündeş İranlı Rezza sonrası Iraklı milyoner Rassan ile sevgili oldu! 

Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw hakkında skandal iddialar ortaya atıldı. Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrap yaptığı büyük dolandırıcılığı ile Türkiye tarihine geçiren Iraklı yeni sevgili Rassan Khoshnaw hakkında Bahar Candan'dan skandal iddialar ortaya atıldı.

bahar-candan

Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw ilişkisinin açığa çıkması sonrası ilk aşk dolu fotoğraf kareleri de paylaşıldı. Dün magazine düşen kareler sonrası bugün ortaya bomba iddialar atıldı.

Bahar Candan Instagram hesabından Ebru Gündeş'in yeni sevgilisi Rassan Khoshnaw hakkında şok iddialarda bulundu. 

3463347_d054ec154a695b04920302818510fec1_640x640

Bahar Candan Instagram hesbından bir yazı yayınladı ve bir dönem Rassan Khoshnaw ile birliktelik yaşadığını anlattı. 

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Bahar Candan "Şohret avcısı Rassan Khoshnaw ile bir dönem birlikteliğim olduğu doğrudur. Kendisinin hastalıklı bir ruh yapısı vardır. Bir kere elimin üzerine yanan mumun sıvısını dökmüştü. Ebru Gündeş gibi değerli bir sanatçımızı bu konuda uyarmak istedim" diye yazdı.