Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara’nın babası iş insanı Reza Zarrab ile olan 11 senelik evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti. Gündeş iş insanı Rassan Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açtığı gündeme bomba gibi düştü. İş insanı Rassan Khoshnaw’un ne iş yaptığı, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu merak konusu oldu.

48 yaşındaki ünlü oyuncu Ebru Gündeş geçtiğimiz yılı kızı Alara’ nın babası ünlü iş insanı Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini bitirdi. Gündeş’ in aşk hayatı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ in iş insanı Rassan Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gündeş’ in hayranları Rassan Khoshnaw’ un ne iş yaptığını, nereli olduğunu ve kaç yaşında olduğunu merak ediyor. Detaylar haberimizde…

4_1280x720-82

Ebru Gündeş’in Yeni Sevgilisi Kim?

Reza Zarrab ile olan 11 yıllık evliliğin geçtiğimiz noktalayan Ebru Gündeş, yeni aşkı ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Kızı Alara’ nın babası Zarrab’ tan ayrıldıktan sonra ünlü sanatçı Ebru Gündeş gönlünü iş insanı Rassan Khoshnaw’ a kaptırdığı iddia edildi. Gündeş’ ten henüz konu ile alakalı bir açıklama gelmedi.

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş biten 11 yıllık evliliğinden sonra yeni bir isim ile gündeme geldi. Gündeş’ in Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı söyleniyor. Gündeş’ in kalbinin tekrardan biri için çarptığı iddia edildi. Güneş eşi Reza Zarrab’ tan ayrıldıktan sonra aşk hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Ancak gündeme Khoshnaw ile yeni bir aşka yelken açtığı şeklinde geldi.

5_1280x720-58

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

Ebru Gündeş’in Yeni Sevgilisi Rassan Khoshnaw Ne İş Yapıyor, Nereli ve Kaç Yaşında?

48 yaşındaki güzel sanatçı Ebru Gündeş geçmiş yıllara göre güzelliği ve sesi ile insanları büyülemeye devam ediyor. Gündeş geçtiğimiz yıl eşi Zarrab ile olan evliliğini bitirmişti. Bu defa ismi Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile anılıyor. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ten konu ile alakalı herhangi bir açıklama henüz gelmedi.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw’un 28 yaşında olduğu söyleniyor. Aradaki yaş farkı da dikkatlerden kaçmadı. Gündeş ile aşk yaşadığı söylenen Khoshnaw merak konusu oldu. Sosyal medyada aşk iddiaları konuşulurken aynı zaman da genç iş insanı Khoshnaw’un bazı fotoğrafları da gündeme geldi. İş insanı Rassan Khoshnaw’ un Cansu Taşkın ile fotoğrafları da gündeme geldi. İddialara göre Khoshnaw gece hayatına düşkünmüş.

İş insanı Rassan Khoshnaw ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ e abayı o kadar yakmış ki hiçbir sahnesini kaçırmıyormuş. Söylentilere göre Rassan Khoshnaw Gündeş’ i hep en ön masada izliyormuş.Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, Sezen Aksu’nun şarkısı “Seni İstiyorum”u söylerken manidar bir jest yapıyor. Vokalistlerinin “Yalan değil artık inkar etmiyorum yeter, hatta belki seviyorum istiyorsan eğer” sözlerine karşılık Khoshnaw’ın olduğu masaya doğru “Çok seviyorum çok” diye seslendiği iddialar içinde yer aldı.

48 yaşındaki ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ in de Rassan Khoshnaw’a boş olmadığı hatta sevgililer Günü öncesi yeni şarkısı “Sonsuza Dek”i çıkaran sanatçının “Sanki yeniden doğdum ellerinde” sözlerinin adresi Rassan Khoshnaw olduğu iddia edildi.