Milli voleybolcu Ebrar Karakurt sevgilisi İmge ile ayrıldığı iddia edildi. Ünlü voleybolcu Ebrar ile sevgilisi İmge’nin ayrılık sebebi merak edildi. Karakurt ve sevgilisinden gelen kötü haber sevenlerini üzdü. Peki, Ebrar Karakurt ve Sevgilisi Neden Ayrıldı?

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt özel hayatı ile ilgili magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Karakurt’ un aşk hayatı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ve sevgilisi İmge’ den kötü haber geldi. Çiftin sosyal medya hesaplarında fotoğrafları silmeleri sonucu ayrıldıkları iddia edildi.

2_1280x720-39

Ebrar Karakurt ile Sevgilisi Ayrıldı Mı?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’ un sevgilisi sosyal medya hesabı ınstagramdan paylaştığı fotoğraflar ile beğeni topladı. Karakurt’ un sevgilisi imge cesur pozları ile magazin gündemini de meşgul etmişti. Sevgilisi ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ile İtalya’ da yaşayan İmge, bir müddettir İstanbul’ da tatil yapıyordu. Cesur pozları ile adından bahsettiren İmge, kırmızı bluzuyla verdiği pozlar oldukça konuşulmuştu.

Sevgilisinin cesur pozlarına tepkisiz kalamayan Ebrar Karakurt içindeki aşkı sözlere döktü. Sevgilisi İmge’ nin dekolteli pozuna, Ebrar Karakurt “Öldürdün artık nabzımı yoklama” şeklinde yorum gelmişti. Mayıs 2021 tarihinden itibaren Igor Gorgonzola Novara’ da forma giyen Ebrar Karakurt, İtalya’ da yaşamaya devam ediyor.

5_1280x720-21

Peki, Ebrar Karakurt ve Sevgilisi Neden Ayrıldı?

Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt ve sevgilisi İmge ilişkilerini göz önünde yaşamayı tercih ederek sosyal medya hesaplarında da daima aşk pozları paylaşıyordu. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt’ un sevgilisi İmge, sosyal medya hesabı ınstagramdan yaptığı paylaşımlar ile en az Ebrar Karakurt kadar ilgi çekiyordu.

Mili voleybolcu Ebrar Karakurt ve sevgilisi İmge’ nin ayrıldıkları iddia edildi. Ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt’ un 22 yaşına bastı. Ancak Karakurt’ un doğum gününü sevgilisi İmge ile kutlamaması dikkatlerden kaçmadı. Çift sosyal medyada gündem oldu. Ebrar Karakurt ve İmge’ nin Instagram’ dan birbirlerini takibi bırakması ve ikilinin birlikte çekildikleri bütün fotoğrafları silmesi sonucu ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

1_1280x720-40

Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi Bilgisayar Bileşenlerini Doğru Seçme Rehberi

Ebrar Karakurt Kimdir?

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, 17 Ocak 2000 tarihinde Balıkesir’ de dünyaya geldi. Türk voleybolcudur. Voleybolda pasör çapraz konumunda olarak oynayan Ebrar Karakurt’ un boyu 1,96 metredir. 2021 yılından itibaren Türkiye kadın milli voleybol takımı ve İtalya takımı olan Igor Gorgonzola Novara’ nın oyuncusu olarak spor hayatına devam ediyor.

22 yaşındaki ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt, voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü’nde başladı. İki sene ard arda VakıfBank forması ile hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Ünlü smaçör Ebrar Karakurt geçtiğimiz sezon A Takım ile beraber antrenmanlara çıktı ve bazı dönemlerde forma giyme şansı yakaladı.

U23 Milli Takımı ile Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı ile mücadele ettiği Dünya Şampiyonası’ nda ise En İyi Smaçör ödülünü kazandı. 2018 yılında da VakıfBank A Takımı’ na yükselen ünlü voleybolcu Ebrar Karakurt bir kulüpler düna şampiyonası şampiyonluğu da yaşadı. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt Mayıs 2021 tarihinde İtalya Kadınlar Voleybol Ligi takımlarından Igor Gorgonzola Novara'ya transfer oldu ve 2 yıllık sözleşme imzaladı.