Fox Tv'nin büyük bir başarıyla başladığı Aşk Mantık İntikam dizisi uyarlama senaryo bittikten sonra adeta gözlere mil çekmelik bir senaryoya dönüşmüştü! Aşk Mantık İntikam dizisi son fragmanı ile yok artık bu kadarı rüyadır dedirtmişti. Oyuncular arasında krizlerinde öğrenildiği Aşk Mantık İntikam dizisi final haberi geldi!

Başrollerinde Burcu Özberk, Melisa Döngel, İlhan Şen ve Burak Yörük'ün yer aldığı Fox Tv'nin romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam'dan kötü haber geldi. Tabi bu senaryo ile kötü mü iyi mi tartışılır.

Son olarak diziden ayrılan Birgül Ulusoy'un yapımcıyı boğazda yemeğe götürmezseniz rolünüz azalır sözleri sonrası kriz yaşandığı öğrenilen diziden kötü haber geldi. 

İlk bölümleri ile kendisine hayran eden Güney Kore'nin eğlenceli ve farklı konusu ile dikkat çeken Aşk Mantık İntikam dizisi Türk senaristlerin en beceriksizlerin elinde büyük bir dönüş yaşamıştı. Dizide arka arkaya aynı saçma sahneli bölümler, karakterlerin değişimi ve Esra Ozan çiftinin antipatikleştirilmesi sonrası dizinin normal seyircisi koşar adımlarla uzaklamış ve reytingler düşmüştü. Dizinin fandomları ise her ne kadar sadece shipleri için daha saçmalaştırma yorumları yazsa da diziyi izlemeye devam ediyor. Ancak dizinin normal seyricisinin artık dönme ihtimali kalmadı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin gelecek bölümünde Yeşilçam'ın klişesi bile bu kadar antipatik şekilde kullanılabilirdi. Dizinin son fragmanında yıllar geçmiş Esra'nın Ozan'dan çocuğu olmuş ama babasını Çınar biliyor ve yıllar sonra bu küçük çocuk Ozan ile karşılaşıp o sırada anne ve baba diyerek Esra ve Çınar'a sesleniyor..

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

Fragmanı acaba rüya mı diyen kullanıcılara kötü bir haber geldi. Dizinin gelen yeni bölüm fotoğraflarında Esra ve çocuğunun başka sahneleri de görülüyor.

Dizide Ozan'ın Esra'yı her bölüm Çınark ile görüp yanlış alaması sonrası Çağla'ya gidip Çağla'nın duyguları ile oynaması, Esra'nın Çağla'nın tehditlerine önce boyun eğip bölüm daha sonra kendi kararı ile Çınar'ın duyguları oynayıp bölüm sonu Ozan'a her şeyi anlatmaya gidiyorum diyip Çağla'yla görüp yanlış anlamasını arka arkaya birebir bölümlerle yazan senaristlerin çabasızlığına sağlık. Ozan'ın şirketten ayrılıp şirketin bir günde tüm işlerinin arzılanmasındaki senaristlerin seyirciye yaptığı saygısızlığına sağlık.. Esra ve Ozan karakterlerin antipatikleştirilip haksızlık yapmaları ise fandomlar tarafından benimsenmiş görünmüyor bile.. Fandomların Melisa Döngel için yaptıkları nefret ve iftiralar ise apay ayrı komedi. Melisa Döngel'in kendisine rol yazdırdığını düşünen fanlar bir oyuncunun böyle bir torpili olsa kendisine daha izleyicinin seveceği sempatik şekilde rol yazdırmasını düşünemiyor..

Aşk Mantık İntikam dizisinin düşen reytingleri bu haftadan sonra düşündüğümüz şekilde ilerlerse dahada düşeceğe benziyor. Dizinin bu reytinglerde Fox tv'de tutunması imkansız. Gelen kulis bilgilerine göre de dizideki oyuncuların da diziden ayrılmak istedikleri yönünde. 

Kulis bilgilerine göre kanalın Aşk Mantık İntikam dizisinin üzerini çizdiği ve final biletini kestiği öğrenildi. Bakalım gelecek bölüm bir rüya mı izleyeceğiz?