Türkiye’nin yeni dijital platformlarından biri olan Disney Plus’ın yayına başlaması için, sayılı bir zaman kaldı.

 14 Haziran Salı günü yayına başlaması beklenen Disney Plus büyük açılış yapacak ve bunun için de heyecan devam ediyor. Platform da birçok dizi ekranlara gelecek ve bunlardan biri de merakla beklenen dizilerden biri olan Dünyayla Benim Aramda dizisidir.
Disney Plus. 14 Haziran’da ilk anlaşma yapmış olduğu Türk oyuncu olan Engin Akyürek’in başrolde yer alacağı Kaçış dizisiyle Türkiye’deki yayınına başlamış olacak. Türkiye’ de yayın yapacağı belli olduktan sonra içeriği ve reklamları ile herkesin dikkatlerini üzerine çeken Disney Plus, geçtiğimiz gün bir basın toplantısı yaparak, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Platformun açılması ile alakalı olarak yapılan basın toplantısında dev ekranda, Demet Özdemir’i yeniden ekranlara taşıyacak olan, Dünyayla Benim Aramda dizisinden ilk görüntülere de yer verildi. Çekimleri çok büyük özenle ve basına sızmadan devam eden dizinin bu görüntüleri Demet Özdemir' in hayranlarını heyecanlandırdı.

Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu! Yalan dizisi başrolü Aslıhan Güner oldu!

Disney Plus'ın İkinci Dizisi Dünyayla Benim Aramda! 

Dünyayla Benim Aramda dizisinin başrolünde Demet Özdemir yer alacak ve Disney Plus’ın Kaçış’tan sonra ikinci dizisi olacak. Seyirciler hem Kaçış hem de Dünyayla Benim Aramda dizisini merakla bekliyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy gibi ünlü oyuncuların yer alıyor. Dünyayla Benim Aramda dizisi ile ilgili bugüne kadar hiç bir bilgi olmaması büyük bir merak uyandırmıştı. Ayrıca bunun için oyuncular da özen göstererek, hiç bir paylaşım yapmıyor. Disney Plus'ın yaptığı basın toplantısında dizi ile ilgili ilk görüntüler verildi ve büyük bir mutluluk yaşandı. 
MF Yapım’ın yapımcısı olduğu dizi de senaryoyu Pınar Bulut yazarken,  dizinin yönetmenliğini ise Hülya Gezer üstlenmiştir. Demet Özdemir, son vermiş olduğu röportaj da dizi ile ilgili herhangi bir bilgi vermeyeceği yönünde açıklamalar yapmıştı.

Romantik Komedi Dizisi

Romantik komedi tarzında olan dizide Demet Özdemir İlkin isimli bir role hayat verecek ve dergi yöneticisini canlandıracak. Buğra Gülsoy ise Demet Özdemir'in oyuncu sevgilisi Tolga’yı oynayacak. Dizide İlkin Tolga’nın kendine aşık olup olmadığı test etmek için bir takım oyunlar kurar.  Dizi de de kurmuş olduğu bir oyunla yaşananlar anlatılacak.
 Hafsanur Sancaktutan ise İlkin' in ofis arkadaşı olanı Sinem’i, Zerrin Tekindor bir fotoğrafçı olan Burçin' i, İbrahim Selim Tolga’nın menajerini yani Cüneyt' i, Melisa Döngel ise dergi de çalışan bir genç kızı canlandıracak. Metin Akdülger ise diziye 5. Bölümde sürpriz bir şekilde dahil olacak. Son zamanlarda dijital platform dizileri çok fazla beğeni toplamış ve ilgi görmüştür. Özelikle Disney Plus’ un yayın hayatına başlayacak olması ile birlikte birçok yeni dizi yayınlanacak, şimdiden merak edilmeye başlandı. 

Demet Özdemir Bilgi Vermedi

Bir süredir ekranlara ara veren ve daha çok reklam filmlerine ağırlık veren Demet Özdemir son olarak yeni bir proje de yer alacağını söyledi ama hiç bir bilgi ve detay vermemişti. Genellikle romantik komedi dizilerinin sevilen ve beğenilen isimlerinden biri olan güzel oyuncu. Türkiye’de yeni yayın hayatına başlayacak olan, Disney Plus’ da Dünyayla Benim Aramda dizisinde başrol oynayacak. Çekimleri devam eden dizi ile ilgili bugüne kadar hiç bir paylaşım yapılmadı. Disney Plus yaptığı basın açıklamasında dev ekranda dizi ile ilgili görüntüleri ilk kez yayınladı. Ünlü oyuncunun hayranları, bu duruma çok heyecanlandı.