Doğru yemek takımını seçmek şık ve göz alıcı sofra düzeninin en önemli etmenlerinden birisidir.

Yemek takımı seçiminde önemli olan faktörler ise fiyatı, markası, materyali, içerik adetleri, tasarımı. Yemek takımlarında modelleri incelendiğinde farklı fiyat aralığı görülüyor. Çeşitler kadar fiyatlandırma konusunda belirli bir aralık olmasındaki en önemli avantaj farklı bütçelere hitap edecek seçenekleri sunmasıdır. Materyal seçimi ise dayanıklılık noktasında önem arz etmektedir. Sahip olacağınız yemek takımını uzun yıllar kullanmanın püf noktası dayanıklı parçalardan oluşmasından geçiyor. Kütahya Porselen tüm bu nitelikleri tek bir paydada sizlere sunuyor.

4 Kişilik Yemek Takımı

Yemek takımı almak isteyenler için öncelikli olan beklentilere cevap vermesidir. Estetik görüntüleri kadar, paket içerikleri de seçim esnasında önemlidir. Şık sofralara kavuşmanın birinci kuralı uyumu yakalamaktır. Yemek takımı seçimleri ile çatal ve kaşık takımı, masa dizaynı bir bütün olarak birbirini tamamlamalıdır. Aksi takdirde beklentinin çok altında ve karmaşık bir sofra düzeni ile karşı karşıya kalınabiliyor. Yemek takımları arasında 4 kişilik yemek takımları modelleri, 6 kişilik yemek takımı ve 12 kişilik yemek takımı çeşitlerine yer veriliyor.

4 kişilik yemek takımı en sık tercih edilen standart yemek takımı setlerinden biri. Tasarımlar arasında renkli motifleri desenlere yer verildiği gibi yalın, sade tasarımlar ile de dikkat çeken yemek takımları koleksiyonlar halinde beğenilere sunuluyor.

Özgün Yemek Takımı Çeşitleri ile Fark Yaratın!

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

Yemek takımı çeşitlerinde en çok tercih edilenler bilinen klasik tasarımlardan ziyade özgün tasarımları ile farklılık katanlardır. Özgün tasarım olarak bahsedilen ürünler bazı durumlarda gold detayları ile gösterişli yemek takımları olurken bazı durumlarda ise beyaz ve sade tasarımlarla ön plana çıkmaktadır. Bahsi geçen durum bilinen standart kalıpların dışında farklılıkların yemek takımlarına yansıtılabiliyor olmasıdır.

4 kişilik yemek takımı içerisinde yer alan parçalar; 4 adet servis tabağı 27 cm ölçülerinde,  4 adet 21 cm ölçülerinde çukur tabak, 4 adet 19 cm ölçülerinde pasta tabağı, 4 adet 15 cm ölçülerinde kase bulunur. Standartlara uygun bir sofra oluşturmanıza olanak sunacak tüm parçalar 4 kişilik yemek takımı çeşitleri içerisinde bulunur.