Bein Connect Erkek Severse isimli dizinin setinde başlayan büyük aşkın sona erdiği belirtiliyor.

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

Bein Connect platformu üzerinden yeni yayınlanmaya başlayan Erkek Severse dizisinde rol alan Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allen ikilisi arasında başlayan arkadaşlık kısa sürede iyi bir aşka dönüşmüştü. Ancak gelen son dakika bilgisine göre dizi setinde başlayan aşkın bittiği konuşuluyor. Erkek Severse dizisi setinde başlayan aşk bitti mi soruları ise en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Bein Connectin dizisi olan Erkek Severse dizisi ile ilgili yaşanan bu gelişme izleyiciler arasında da merak uyandırıyor. Ancak konuya dair henüz net bir bilgi yer almıyor.

Bir Dizi Aşkı Daha Sona mı Erdi?

Bein Connectin iddialı yapımları arasında yer alan Erkek Severse dizisinde iki ünlü oyuncunun arkadaşlıkları aşka dönüşmüştü. Ancak ortaya skandal bir iddia atıldı. Söz konusu aşkın geçtiğimiz günlerde sona erdiği belirtildi. Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allen aşkının sona erdiği yönünde bilgiler yer alıyor. Dizi fanları ise bir dizi aşkı daha sona mı erdi diye paylaşımlar yapmaya devam ediyor.
Yaşanan bu aşkın bittiği yönünde iddialar dolaşmaya devam ederken  ikili ise henüz bir açıklamada bulundu. Yaklaşık olarak iki hafta önce aşklarını itiraf eden ikilinin ayrıldıkları yönünde haberler yer alıyor. Ortaya çıkan haberlere göre ise büyük aşkın bittiği söyleniyor.

Erkek Severse Dizisinde Başlayan Aşk Bitti mi?

Bein connectte yayınlanan Erkek Severse dizisinde de bir aşk yaşandığı geçtiğimiz haftalarda ilan edilmişti. Ancak bu aşkın büyüsünün bozulduğu ve bu aşkın bittiği ifade ediliyor. Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allenin yaşadıkları aşkı bitirdikleri ise gündeme bomba gibi düşerek kaos yarattı. Diğer bir iddiaya göre ise ikilinin fikir ve düşünce ayrılıkları yaşamaları sebebiyle aşklarına nokta koydukları belirtiliyor. Her dizi setinde başlayan aşklar gibi bir dizi seti aşkı da bu şekilde sona erdi. Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allen bu kararı ortak bir şekilde aldıklarını sosyal medya hesapları üzerinden açıkladılar. Büyük aşk bu konu üzerine bitirildi.

Fikir Anlaşmazlıkları Yaşadılar

Dizilerde başlayan arkadaşlıkların aşka dönüşmesi seyircilerin gözünden asla kaçmıyor. Bunlara verilecek olan örneklerden bir tanesi de Erkek Severse dizisinden geldi. Dizide rol alan iki ünlü isim Yasemin Kay Allen ve Gökhan Güleç dizi setinde önce arkadaş sonra ise sevgili oldular. Güzel giden aşk ilişkisinin sonu ise yine ayrılıkla sonuçlandı. Sızdırılan bilgilere göre ise ikilinin fikir ve düşünce anlaşmazlıkları yaşamaları nedeniyle ayrıldıkları ortaya çıktı. Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allenin dizi setinde başlayan aşkları da ne yazık ki sona erdi. İzleyiciler ise bu duruma çok farklı şekillerde yorum bıraktılar. Bu sayede ise bir dizi aşkı daha son buldu.

Dizi Seti Aşkları Birer Birer Bitiyor

Seyirciler artık dizi aşklarının sona ermesine alıştı. Bien Connect ekranlarında yayınlanan Erkek Severse isimli dizide de iki başarılı ismin sette başlayan arkadaşlıkları bir anda aşka dönüşmüştü. Ancak yeni gelen bir haberle bu dizi seti aşkının da bittiği ortaya çıktı. İkili ortak bir karar alarak ilişkilerini sona erdirdiler. Seyirciler ise bu ayrılığın dizinin reytinglerinde düşüş yaşayabileceğini iddia ediyor. Yasemin Kay Allen ve Tolga Güleç fikir ve düşünce anlaşmazlığı yaşadıkları için ilişkilerini bitirme kararı aldıklarını ifade ediyor. Yaşanan bu olay ise bir dizi seti aşkının da sona erdiğini gözler önüne seriyor.