Başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel’in paylaştığı dizinin tanıtımları sosyal medyada çok konuşuluyor. Yayınlanan ilk tanıtımda yalnızca İbrahim Çelikkol ve Kerem Bursin vardı. Fakat 2. tanıtımda Özge Gürel, Öykü Karayel ve Zafer Algöz’ü de görmek; izleyicileri iyice heyecanlandırdı.
Hem polisiye, hem aksiyon, hem komediyi içinde barındıran dizi, şimdiden büyük dikkat çekti. Dizinin eğlenceli diyaloglarla yayınlanan tanıtımları izleyenleri iyice meraklandırdı.
Oldukça Amerikanvari bir tarzı olmasına karşı, Öykü Karayel’in oynadığı Yağmur’un Kerem Bursin’in oynadığı eski kocası Mustafa Kerim Can’a söylediklerine bakılırsa, yerli unsurlarla harmanlanmış bir hikaye geliyor.
4 ünlü ismin bir araya geldiği projeyle iyice heyecanlanan izleyenler, sosyal medyada diziyle ilgili birçok yorum yaptı.
"En az 3 sezon gider!", "Tanıtımlar ateş ediyor!", "Efsane olacak!", "Kadro harika!", "Yılın dizisi geliyor!" gibi yorumlarla heyecanlarını belli eden izleyiciler diziyi dört gözle bekliyor.
Henüz yayın günü ve tarihi belli olmayan dizinin ne zaman ekranlara geleceğini hep birlikte göreceğiz...