Baht Oyunu dizisinin yıldız isimleri Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz aşkı devam ediyor! Reklam aşkı diyenlere inat ikili İzmir'de romantik paylaşımlar yaptı.

Kanal D'nin eğlenceli yaz dizisi Baht Oyunu geçtiğimiz günlerde final yapmıştı. Dizinin yıldızları Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel'in başlayan aşkı ise hala devam ediyor.

Baht Oyunu dizisinin reytingleri düşmesi üzerine dizinin partnerleri Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz arasında aşk iddiaları ortaya atılmıl ikili bir akşam magazincilere mekanda yemek yerken yakalanmışlardı. Tüm bu haberler reklam aşkı söylentilerini ortaya çıkarmıştı.

Baht Oyunu dizisi biter bitmez dizinin yıldızlarının aşkı da bitecek görüşü yanıldı. İki yıldızın aşkı tam gaz devam ediyor.

Baht Oyunu dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle adından büyük beğeni toplayan ven yıldızı parlayan Cemre Baysel dizideki partneri Aytaç Şaşmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkilinin aşkı ise diziyle birlikte bitecek diye düşünürken iki yıldız İzmir'de görüntülendi.

Ada ve Bora Aşkı Devam Ediyor!

Cemre  Baysel ile Aytaç Şaşmaz'ın İzmir'de görülmesi üzerine ikilinin yeni bir proje için mi yoksa tatil için mi görüştüğü merak edildi. 

İkili sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Genç aşıklar bu fotoğrafla yeniden gündemde kalmayı başardı.

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

FB_Z7fzXIAUXEap

İkilinin beraber görüntülenmesi üzerine reklam aşkı diyenler ise hala iddialarını sürdürdü. Bakalım aşkın ilerlemesi nasıl olacak?