Merakla beklenen dijital platform Disney Plus Türkiye'ye geliyor. Peki ama Disney Plus Türkiye fiyatı ne? Disney Plus Türkiye'ye nasıl abone olunur?

Tüm dünyanın  en popüler dijital platformlarından biri olan Disney Plus nihayet Türkiye'ye de geldi.

Disney Plus Türkiye nasıl izlenir? Disney Plus Türkiye nasıl abone olunur? Disney Plus Türkiye abone fiyatları ne kadar olacak? Disney Plus Türkiye nereden izlenir? Disney Plus Türkiye abonelik ücretleri ne olacak? Disney Plus dizileri neler? En popüler Disney Plus dizileri ve filmleri..

Dijital dizi ve film izleme platformlarındaki artış sürerken tüm dünyanın izlediği popüler güçlü platformlarından Disney Plus da nihayet Türkiye'ye geliyor.

Tüm dünyada Amazon ve Netflix ile birlikte 3. büyük dijital dizi ve film izleme platformu olan Disney Plus içerisinde Disney, Pixar, Marvel, Star-Wars, National Geographic ve 20th Century Fox'dan binlerce dizi ve filmi barındırıyor.

Ancak Disney Plus Türkiye'de hala erişilemiyordu. Neyse ki şirketin CEO’su Bob Chapek müjdeli haberi vermiş ve önümüzdeki bir yıl içinde Disney Plus'ın Türkiye macerasının başlayacağını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı Acun Ilıcalı'dan yeni program! Acun Medya The 1% Club haklarını satın aldı

2022 yılında Disney Plus'un Türkiye'de hizmeye girmesi bekleniyor.

Disney Plus, şu an için ülekmizde hizmet vermesede hizmet verdiği ülkeler arasında ABD, Kanada, Hollanda, Avusturya, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre, Fransa, Hindistan, Belçika, Danimarka, İzlanda, Finlandiya, Norveç, Portekiz, İsveç, Birleşik Krallık ve İrlanda gibi ülkeler bulunuyor.

Türkiye'de daha erken hizmete girmeis beklenen Disney Plus şirketin Orta Doğu ve Afrika ülkeleriyle aynı anda hizmete başlama stratejisi nedeniyle 1 yıl ertlenediği öğrenildi.

DİSNEY PLUS TÜRKİYE NE ZAMAN YAYINA BAŞLIYOR?

Disney Plus'ın Türkiye'de 2022 yılının yaz aylarında yayın hayatına başlaması bekleniyor. 

Disney Plus Türkiye abonelik ücretlerinin ne kadar olacağı konusunda henüz bilgiler ise sır gibi saklanıyor. 

Şu an için ülkemizde en uygun dijital dizi ve film izleme platformu ücreti Amazon'da bulunuyor. Bakalım Disney Plus yüzümüzü abonelik ücreti bakımında güldürecek mi yoksa uzaktan mı bakacağız.