Eşi Kenan Doğulu konserinde sahneye çıkan Beren Saat yeni hali ile magazine manşet oldu. Takipçilerini ikiye bölen Beren Saat'in eski fotoğrafları ile yeni hali paylaşılarak karşılaştırma yapıldı.

Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteri ile dizideki tüm herkes gibi büyük çıkış yapan Beren Saat uzun zaman sonra imajında değişikliğe gitti.

Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu'nun konserinde "Aşk ile Yap" şarksında sahneye çıkarak eşiyle dans eden Beren Saat yeni hali ile gündem oldu.

Beren Saat'in dişlerinin arasındaki ayrığı düzelttirdiği, saçlarına gölgeler attırdığı ve perma yaptırdığı yeni hali takipçilerini ikiye böldü.

Magazin sayfaları Beren Saat'in eski fotoğrafları ile yeni fotoğraflarını yan yana koyarak takipçilerin iyice ayırdı. Kimi takipçiler bu fotoğraflar doğrultusunda eski halini savunurken bazı kullanıcılar "Bu koyduğunu fotoğraf 10 yıl öncesine ait böyle karşılaştırma mı olur?" diyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Estetik yaptı olarak yorumlanan bu değişime bazı kullanıcılar "Ne esetetiği allahaşkına ayrıca yapsa ne olur? Dişlerini böyle daha sağlıklı iyi hissediyorsa size ne? Siz yaptırmıyor musunuz? Saçlarına perma yaptırıp gölge attırması mı estetik? Yıllar geçti herkes değişiklik yapar eskiden de yapıyordu" diye karşı çıktı.

İşte Beren Saat'in karşılaştırılan 2 hali;

Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde! Dilan Çicek Deniz ve Kubilay Aka tatilde!

250596658_1552670235079754_1264845271304413155_n