Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz uzun bir süredir İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile aşk yaşıyor. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor Saevarsson’dan evlilik teklifi aldı.

26 yaşındaki güzel ve yetenekli oyuncu Dilan Çiçek Deniz bir süredir beraber olduğu İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson’ dan romantik bir evlilik teklifi aldı. Dilan Çiçek Deniz ile Thor Saevarsson çiftinin ilişkileri dolu dizgin devam ediyor. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in hayranları çiftin ne zaman evleneceklerini merak ediyordu. Beklenen sonunda gerçekleşti.

3_1280x720-7

Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden! Zamanın Kapıları dizisine 4 bomba isim birden!

Dilan Çiçek Deniz’e FSM Köprüsünde Evlilik Teklifi!

En son Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisiyle boy gösteren Dilan Çiçek Deniz sevgilisi Thor Saevarsson’ dan evlilik teklifi aldı. Akşam saatlerinde Fatih Sultan Mehmet köprüsünde bir araç durmuş ve araçtan inen çiftin bariyer tarafına geçtiği söylendi. Daha sonra araçtan inenlerin ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz İzlandalı reklam yönetmeni olan sevgilisi Thor Saevarsson’ olduğu ve ünlü oyuncu evlenme teklifi aldı.

2_1280x720-7

Dilan Çiçek Deniz’e İstanbul’un En Güzel Yerinde Boğaz Manzaralı Evlilik Teklifi Geldi

Boğaz köprüsünde duran çifti polisin burada durmayın diyerek uyardığı da söylentiler arasında. 26 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisi Thor Saevarsson’ın evlilik teklifine ne cevap verdiği de merak konusu oldu.

6_1280x720-2

Peki Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’ in annesi ve babası öğretmendir. Eğitimci bir ailenin kızı olan Dilan Çiçek Deniz’in babasının adı Orhan Deniz, annesinin adı Hale Temizyürek’tir. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz lisedeyken üç yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken liseler arası Tiyatro Yarışması’na katılarak oyunculuk ödülü kazanmıştır.

26 yaşındaki güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz Ege Üniversitesi turizm rehberliği okuduğu zaman asıl istediği bölümün bu olmadığına karar verir. Ardından istediği bölüm için tekrar sınava girer ve sevdiği bölüm olan karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapar. Başarılı oyuncu daha on beş yaşındayken Güneşi Annem Sanırdım isminde bir şiir kitabı çıkarmıştır.

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olmuştur. Ünlü oyuncu 2015 yılında Miami’ de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil etmiştir. TV ekranlarına ilk 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandırarak gelmiştir.

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz gibi birbirinden yetenekli oyuncular ile beraber oynadı. Ancak dizi, reytinglerin düşük olmasından dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölüm sonra final yaparak yayından kaldırılmıştır.

2015’ te Kanal D’ de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde rol aldı. Dizinin başrollerinde Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş gibi oyuncuların yer aldığı, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği Güneşin Kızları dizisinde Elif karakterini canlandırdı. 2016 yılında Bodrum Masalı dizisinde yer alarak başrol oynadı. Dizinin diğer başrolleri arasında Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe yer aldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizsinde Aras Bulut İynemli ile iki sezon boyunca başrolü paylaşmıştır. 2016’ da Pantene Altın Kelebek'te "Yıldızı Parlayan Ödülü"nü almıştır. 2018 yılında Avon’un ruj reklamında yer almıştır. Blu Tv’de 2020 yılında yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde "Elif Urazoğlu" karakteriyle başrol olmuştur. 2020 de Alev Alev dizisinde başrol oynamıştır. 2021’ de Magnum ve La Casa de Papel işbirliğiyle gerçekleşen dondurma reklamında yer almaktadır.