ATV ekranlarının ekranlara gelmeden başarısı yurtdışına taşan yeni dizisi Destan Ulu Ece kimdir? Destan Ulu Ece’yi hangi oyuncu oynuyor? Deniz Barut kimdir? Deniz Barut kaç yaşında? Deniz Barut biyografisi? Deniz Barut oynadığı diziler? Deniz Barut sevgilisi kim? Deniz Barut ne mezunu?

ATV’nin daha ekranlarımıza gelmeden yurtdışına satılması ve gördüğü ilgi ile olay olan dizisi “Destan” bu akşam ekranlarda.  Senaryosu Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın tarafından kaleme alınan dizi konusu ile de merak edilip bekleniyor.

dirilis_ertugrul_kurulus_osman_yapimcisindan_merak_uyandiran_proje_destan_dizisi_bomba_gibi_geliyor_1633685534_839

Oyuncu kadrosunda Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan, Ebru Şahin, Edip Tepeli, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, İpek Karapınar, Osman Albayrak, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Filiz Ahmet, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya gibi isimlerin yer aldığı Destan karakterleri merak uyandırdı.

Destan dizisi Ulu Ece karakteri, ismi ve oyuncusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Destan Ulu Ece kimdir? Destan Ulu Ece’yi hangi oyuncu canlandırmaktadır? Destan Ulu Ece gerçek adı ne?

Destan Ulu Ece’yi başarılı isim Deniz Barut canlandırmaktadır. Deniz Barut kimdir? Deniz Barut nereli? Deniz Barut kaç yaşında? Deniz Barut hangi dizilerde rol aldı?

uluece2

DENİZ BARUT KİMDİR?

1983 Denizli doğumlu oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Video Bölümü’nden mezun olmuştur.

1997’de düzenlenen Elite Model Look yarışmasında 2. olan güzel sonrasında profesyonel olarak oynadığı voleybolu bırakarak oyunculuk için eğitimler almaya başladı. Can Gürzap’ın kurucusu olduğu Dialog’ta diksiyon eğitimi ve Şahika Tekand Stüdyo Oyuncularında aldığı oyunculuk eğitiminin ardından bazı kanallarda sunuculuk yapmaya başladı.

Oyunculuk kariyeri ise aslında 2006 yılında Kaybolan Yıllar ile başladı. 2005 yılında evlendiği televizyon yapımcısı Şafak Bakkalbaşıoğlu ile 2019 yılında boşanan ünlü güzel magazinde şu an herhangi bir beraberliği ile bilinmiyor.

ROL ALDIĞI DİZİLER

2002      Dadı      

2006      Kaybolan Yıllar

2010      Elde Var Hayat

2012      Anneler ile Kızları            

2012      Lale Devri                           

2014      Kara Para Aşk                   

2015      Son Çıkış             

2016      Hayatımın Aşkı

Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde! Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez Deha dizisi başrolünde!

2018      Avlu      

2020      Sol Yanım           

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

2017      Poyraz Karayel: Küresel Sermaye            

2018      Nezih Bir Film   

2019      Sesinde Aşk Var               

2020      Baba Parası        

DESTAN ULU ECE KİMDİR?

Alpagu Han'ın eşi, Batuga'nın ağabeylerinin anası. Sadece Türk Hanı'nın eşi değil aynı zamanda Rus Vareg Kinezi'nin kızıdır.