Ekranlarda reyting şoku yaşanıyor! Destan dizisi reytinglerde yaktı geçti! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartamnı ve FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Herşey dizilerine kötü haber geldi!

Zorlu salı akşamları EDHO yerine yeni bir dizi gelmesiyle salı akşamı reytinglerde büyük değişiklikler meydana geldi. Destan dizisi reyting rekorları kırarken kötü haber Masumlar Apartmanı, Evlilik Hakkında Herşey ve Sana Söz dizilerine geldi!

Destan rekor kırdı!

Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu! Taş, Kağıt, Makas dizisi başrolleri Serra Arıtürk ve Ekin Koç oldu!

İlk bölümüyle ekranlara gelen Destan dizisi, 8,74 reyting alarak Total de ve ABC1'de zirveye yerleşti. Ekranların en çok sevilen işlerinden biri olmaya ilk bölümde aday olan Destan, bundan sonra alacağı reytinglerle salı akşamları herkese zor anlar yaşatacak.

Masumlar Apartamnı eriyor!

Geçen sezon reyting rekorları kıran Masumlar Apartamnı adeta eridi, 5,40 reyting alabilen Masumlar Apartmanı totalde 5. olabildi ancak AB 6,78 reytingle 1. oldu. Ancak Masumlar Apartamnı yine de reytingleri yükseltmesi gerekiyor, Destan ikinci bölümde ekranları sallayacak gibi görünüyor.

Evlilik hakkında Herşey kötü haber!

Totalde 4,55 reyting alabilen Evlilik Hakkında Herşey 6. sırada günü tamamladı. AB 5,42 reytingle 3. olan dizi yine de devam etme şansı olsa da Destan yeni bölümü sonrası ne yapacağı merak ediliyor.

Sana Söz bitiyor!

Salı akşamı en çok bitmeye yakın işler arasında yer alan Sana Söz dizisi 2,55 reytingle 14. olabildi ve bitmeye bir adım daha yaklaştı. Show TV ekranlarına Yalancı dizisinin bitmesiyle haftaya ne olacağı ve gelecek reytinge göre Sana Söz izleyi çekemezse Sana Söz dizisi bitecek.

Salı akşamları Destan dizisinin reyting rekorları kırması ardından yapımcılarda artık bu döneme ayak uydurmak zorunda. Uyanış, Kuruluş Osman, Barbaroslar ve Destan dizileri yayınlandığı gün rekorlar kırmaya devam ediyor.