ATV kanalındaki yayınına sayılı günler kalan “Destan” dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden çekimlerini duyurup hikâye ve prodüksiyonu ile sadece Türkiye’de değil tüm dünyada konuşulacaklarını belirterek meydan okudu.

ATV’nin yeni iddialı dizisi “Destan” tanıtım fragmanı ile izleyici karşısına çıkıp 23 Kasım Salı günü başlayacağını duyurmuştu. Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaryosunu kaleme aldığı “Destan” aslında Gök Kağan Korkut Han’ın yetim bıraktığı savaşçı bir kızın dilden dile anlatılan öyküsü olan bir destan hikayesi.

destan 1

Peki Destan dizisini farklı yapan ne? Destan Dizisinin konusu ne?

Dizinin yapımcısı ve Proje Tasarımcısı olan Mehmet Bozdağ’ın hikâye ve prodüksiyonu ile fark yaratacağını iddia ettiği “Destan” dizisinin konusu aslında gerçekten dönem dizilerine göre farklı. Bu açıdan kolayca dikkat çekebilecek özellikte.

Oyuncu kadrosunda Selim Bayraktar, Burak Tozkoparan, Ebru Şahin, Edip Tepeli, Deniz Barut, Teoman Kumbaracıbaşı, İpek Karapınar, Osman Albayrak, Buse Meral, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş, Ahmet Olgun Sünear, Hilal Uysun, Alper Düzen, Şahin Ergüney, Evren Erler, Meltem Pamirtan, Filiz Ahmet, Müge Duygun, Faruk Aran, Doruk Şengezer, Aysel Yıldırım, Cihangir Köse ve Onur Yenidünya’nın yer alacağı bildirilen dizide beyan edildiği üzere görsel bir şölen ve oyunculuk performansının yüksek olması durumunda Salı günleri reytingleri zorlaması muhtemel.

destan 4

Destan, Evlilik Hakkında Hey Şey ve Masumlar Apartmanı’na meydan okudu. Neler Olacak?

Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı! Genco Özak Adım Farah dizisine katıldı!

Salı günlerinin bilinen reyting rekortmen dizileri bilindiği üzere Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey. Dolayısı ile bu meydan okumalar bu iki diziye karşılık gelmekte ve yeni dizinin seyircide karşılık bulması halinde Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerini sarsma iddiasında.

Çekimleri önce durdurulan sonra tamamen projesi kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yokluğu ile büyük bir şans yakalamış olan Masumlar Apartmanı’nın tahtı, başarılı konusu ve oyuncu kadrosu ile FOX TV’nin gözde dizisi olmayı başaran Evlilik Hakkında Her Şey ile sarsılmaya başlamıştı. Şimdi bu kadar iddialı yeni dizi “Destan” karşısında iki dizinin durumu ve takınacağı tutum merak konusu oldu.

destan 3-1