44 yaşındaki yıllara meydan okuyan güzel Deniz Akkaya bilinidiği üzere uzun bir dönemdir “Söylemezsem Olmaz” adlı programda görev alıyordu. Deniz Akkaya hakkında ne söylendi? Deniz Akkaya gerçekten ayrıldı mı? Deniz Akkaya neden ayrıldı? Ayrılık haberindeki tutum merak konusu oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” adlı magazin programında Bircan Bali ve Seren Serengil beraberinde yorumcu olarak görev alan Deniz Akkaya’nın programdan ayrıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

deniz 2

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Programdaki yaptığı yorumlarla gündeme gelen Akkaya’nın bugün yayınlanan bölümde olmaması dikkat çekerken açıklama Bircan Bali’den geldi.

Programa çıkmaması üzerine gözlerin aradığı Deniz Akkaya ile ilgili açıklama için programının sonunun beklenmesi dikkat çekerken, sadece programın kapanışında yapılan açıklamada sadece “Bundan sonra aramızda olmayacak, kendisine teşekkür ederiz” şeklindeki cümle akıllara çok fazla soruyu da beraberinde getirdi.

deniz 3

Programın sonunda sadece bir teşekkür ile duyurulan Deniz Akkaya’nın ayrılık haberinin verilmesindeki tutum merak uyandırırken Deniz Akkaya’dan da konu ile ilgili herhangi bir açıklama henüz gelmiş değil.