Demet Özdemir tekrar estetik operasyonları ve haberleri ile gündemde. Demet Özdemir önceki estetik haberlerini neden yalanladı? Demet Özdemir’in yeni dizisi Ne? Demet Özdemir estetik yaptırdı mı?

Ekranlarda daha önce birçok projede yer alan 29 yaşındaki güzel Demet Özdemir daha çok Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ile akıllarda yer edinmiş ve gündeme gelmişti. Son zamanlarda yeni dizi hazırlığında olduğunu bildiğimiz Demet Özdemir her zamanki konusu estetik ile tekrar sosyal medyanın gündeminde.

demetozdemir-mertvidinli-yk-750x375-c

Mert Vidinli ile olduğu fotoğraf karesi tekrar Demet Özdemir’in estetik yaptırdığı haberlerini gündeme getirdi. Bilindiği üzere özellikle Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekranlarda olduğu zamanlarda her yeni bir gün estetik haberleri ile gündeme geliyordu güzel oyuncu.

demet özdemir 3

Gündemde her zaman özellikle doğallıktan yana olduğunu vurgulayan oyuncu hatta bir dönem aşağıdaki sosyal medyadan yaptığı duyuru ile hakkında çıkan estetik iddialarına hem cevap vermiş hem de serzenişte bulunmuştu.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

demet serzeniş

Hakkında Burun Estetiği, Bişektomi, Botoks, Kaş Kaldırma, Çene Daraltma operasyonları yapıldığı zamanında bir çok gazete ve platformda o kadar kesin bir dille yazılmıştı ki hatta öyle bir kesin beyanla yazılan yazılarda Badem Göz Ameliyatı opersayonuna bu kesin değil diyerek yer verilmişti ve Demet Özdemir’in tüm yalanlamalarına karşın aklımız karışmıştı.

demet-ozdemir3-2-CqEW

Gerçekten estetik yaptırdı mı? Yaptırmadı mı? Bunu bilemiyoruz ama hakkındaki son estetik gündemine ve yorumlarına ise cevabı yine sosyal medyadan estetikli bir dille oldu.

demet özdemir sosyal medya

Oyuncunun yeni bir dizi projesine imza atmak üzere olduğu biliniyor. Fakat henüz dizi ile ilgili sadece ters köşe biraz dram biraz romantik bir konuya sahip olduğu biliniyor.