Bir yıldır aşk yaşayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir romantik Paris tatilinden sonra ayrılmışlardı. Çift birbirini sosyal medyada takibi bırakmıştı. Ancak Koç ve Özdemir çiftinin aşklarına bir şans daha verdiği iddia edildi.

Aralık 2021’ de Paris’ te romantik bir tatil yaşayan ünlü oyuncu Demet Özdemir ve ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç çifti döndükten kısa bir süre sonra ilişkilerini bitirme kararı almışlardı. Paris dönüşü büyük bir kavga eden Koç ve Özdemir çifti, ayrıldıktan sonra bir daha olmaz demişlerdi. Ancak ikilinin aşkı galip çıktı. 

4_1280x720-66

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Barıştı Mı?

29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir ve 36 yaşındaki yakışıklı sanatçı Oğuzhan Koç geçtiğimiz aralık ayında çıktıkları Paris tatilinin ardından yollarını ayırmıştı. TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programında jüri koltuğunda oturan Oğuzhan Koç’ un durgun halleri de gözlerden kaçmadı.

O ses Türkiye yarışma programında ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’ un durgun hallerine karşılı olarak ünlü sanatçı Ebru Gündeş “araya girelim, sizi barıştıralım” demişti. Hatta Acun Ilıcalı da Ebru Gündeş’ i desteklemişti. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’ in aracı olup olmadığı henüz bilinmemekte ancak ünlü çiftin birkaç yakın arkadaşının çiften habersiz ikiliyi bir araya getirmeye çalıştığı iddia edildi.

Alican Yücesoy Yargı dizisinde Alican Yücesoy Yargı dizisinde

10_1280x720

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkı Devam!

Yakışıklı sanatçı Oğuzhan Koç ve güzel oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı. İkilinin romantik Paris tatilinden sonra ayrılması sevenlerini üzmüştü. Koç ve Özdemir ikilisi: “Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüşü yok” diyen ünlü çiftin aşklarına bir şans daha verdiği ortaya çıktı. İkilinin barışma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. 

29 yaşındaki güzel oyuncu Demet Özdemir ve 36 yaşındaki yakışıklı sanatçı Oğuzhan Koç’ un arkadaşlarının ikiliyi çiften habersiz bir araya getirerek barışmalarını sağladığı iddia edildi. Ünlü çiftin barışma haberi hayranlarını ve yakın arkadaşlarını mutlu etti. Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ve güzel oyuncu Demet Özdemir çiftinin astrolog Zeynep Turan’ ın “hüzünsüz neşe olmaz” sözünü aynı anda beğenmesi de kafaları karıştırmıştı. 

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışma programında jüri koltuğunda oturan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç ile ünlü oyuncu Demet Özdemir çifti şimdilik hayranlarından barıştıklarını gizlerken sorunları masaya yatırdıktan sonra ikilinin beraber kameralar karşısına çıkması umut ediliyor.