Bir yıla yaklaşan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç birlikteliği yine dillere düştü. Oğuzhan Koç’a Demet Özdemir mi dokundu? Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Birlikteliği hakkında her şey!

1992 Kocaeli doğumlu Demet Özdemir ekranların diziler ve sinemalar ile tanınmış güzel yüzlü oyuncusu.  Anneanne tarafından göçmen olan oyuncu anne-baba ayrılığı sonrası annesi ile İstanbul’a taşınarak ekrana giden yolda yürümeye başlamış. Dans performansları ile sahneye ilk adımını atan güzel Efes Kızları kadrosunda bile performans sergilemiş bu yolda yürürken.

Özellikle Erkenci Kuş dizisinde akıllara kazınan başarılı oyuncu Demet Özdemir, Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile ilk adımı attığı vizyon hayatında Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No:309, Doğduğun Ev Kaderindir, Aşk Taktikleri, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Tut Sözünü gibi yapımlarda başarılı oyunculuk performansları ile yer almıştı. Bu başarıları birçok ödülle de taçlandıran ekranların başarılı oyuncusu bir yıl kadar önce Oğuzhan Koç ile olan birlikteliği ile gündeme geldi.

58

1985 Erzincan doğumlu oyuncu, şarkı yazarı ve komedyen olan yetenekli isim Oğuzhan Koç. Ekranlarda bir dönem arka arkaya gösterdiği başarılar sonrası “on parmağında on marifet” tanımı ile takdir edilen sayılı isimlerden olmuştu. Ekranların özellikle BKM yapımı Çok Güzel Hareketler ile tanınan ismi Demet Özdemir birlikteliği sonrası çok daha fazla magazin sayfalarında konuşulmaya başlandı.

Demet Özdemir gibi birçok ödül sahibi olan Oğuzhan Koç’un yaptığı başarılı işler sonrası gündeme gelen iki büyük projeyi bu birliktelik sonrası gerçekleştiriyor olması farklı şekillerde yorumlanmaya başlandı.

62

Önce O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi oldu. Ardından Getir Yemek isimli firmanın reklam kampanyası için 2 Milyon TL’ye imza attı.

Oğuzhan Koç’un bu iki büyük iş anlaşması medyada Demet Özdemir dokunuşu olarak yorumlanmakta. Özellikle hem Türkiye hem de yurt dışındaki popülerliği muhakkak isim Demet Özdemir aşkı sonrası magazinde ve medyada geniş yer bulmasının ardından ismi daha çok gündeme gelmiş durumda olan oyuncunun bu başarılarını da magazindeki aşk haberlerinin geniş yer bulmasına borçlu olduğu konuşuluyor.

60-1

Sonuç itibari ile neden ne olursa olsun bu beraberliğin her iki isme de uğurlu geldiği muhakkak zira Demet Özdemir çok mutlu ve bu ilişki sonrası bu kadar huzurlu görünüyor ve Hanedan adlı başarılı projede yer alıyor. Oğuzhan Koç ise magazinde de konuşulduğu gibi güzel ve kazançlı işlere dahil olmuş durumda ve onun da bu aşta mutluluğu bulduğuna eminiz.

Meraklısına Oğuzhan Koç’un yer aldığı daha önceki projeleri de sunalım;

Sinemaları

2009      Neşeli Hayat      

2010      Çok Filim Hareketler Bunlar       

2017      Yol Arkadaşım   Onur    

2018      Yol Arkadaşım 2              

Diziler

2015      Bana Baba Dedi               

2018      Jet Sosyete        

2021      İlginç Bazı Olaylar           

Programlar ve  Sunuculukları

2013                    3+1       

2014-2017          3 Adam               

2014-2015          O Ses Çocuklar

2021-                   O Ses Türkiye    

Tiyatro

2008-2011          Çok Güzel Hareketler Bunlar      

Reklamlar

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

2008      Vodafone                          

2010      Teknosa                              

2015      MNG Kargo                       

2015      Nescafe                              

2015      Head&Shoulders                            

2015      Algida                  

2016      Calve Türkiye                    

2017      Final Four                           

2018      Fuse Tea             

Ödülleri

2011      17. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Film Müziği (Çok Filim Hareketler Bunlar)

2011      1. Pal FM Müzik Ödülleri              En İyi Düet

2014      2. Türkiye Müzik Ödülleri             En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2014      41. Altın Kelebek Ödülleri            En İyi Çıkış Yapan Sanatçı

2014      Sakarya Üniversitesi Ödülleri      En İyi Çıkış Yapan Erkek Şarkıcı

2015      22. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri     Yılın En Başarılı Erkek Sanatçısı

2015      Arel Üniversitesi 4. Medya ve Sanat Ödülleri       En İyi Çıkış Yapan Şarkı/Erkek