Sevgililer gününde evlilik kararı alan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç’un düğün hazırlıkları tam gaz sürüyor. Özdemir ve Koç’un merak edilen düğün tarihi belli oldu. Detaylar dikkatlerden kaçmadı…

2021 yılını ilk aylarında aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir nikah masasına oturmak için hazırlıklara başladı. Ünlü çift sevgililer gününde evlenme kararı almıştı. Koç ve Özdemir çiftinin düğün tarihi de belli oldu. Sevilen çiftin düğünü aşklarının başladığı yerde yapma kararı aldığı iddia edildi. Bütün merak edilenler haberimizin detaylarında yer alıyor…

3_1280x720-96

Demet Özdemir İle Oğuzhan Koç’un Düğün Tarihi Belli Oldu!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile meslektaşı aynı zamanda da başarılı bir şarkıcı olan Oğuzhan Koç’un düğün hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ünlü çift 14 Şubat 2022 tarihinde evlilik kararı aldı. Güzel çiftin sevenleri düğünün detaylarını merak ediyor. Özdemir’in tercih edeceği gelinlik en çok mera edilenler arasında yer alıyor.

Magazin gündeminin gözde çiftlerinden olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in 2021 yılının ilk aylarında başlayan aşkları, düğün hazırlıkları ile devam ediyor. Güzel çift evlilik kararı almadan önce kısa bir ayrılık yaşadı. Ancak ünlü çiftin aşkı galip gelerek tekrardan barışmıştı. İlişkilerine ikinci bir şans veren gözde çift şimdilerde düğün hazırlıklarına başladı. Düğün için bütün hazırlıklar tam gaz devam ederken ünlü çiftin hayranları detayları merak ediyor.

8_1280x720-6

İşte Merak Edilen Detaylar!

Başarılı oyuncu Demet Özdemir ile meslektaşı Oğuzhan Koç 2021 yılını Çeşme’de birlikte yakalandıktan sonra sevgili olduklarını itiraf etmişti. Geçtiğimiz aylarda Paris tatiline giden ünlü çift sosyal medyada aşklarının fotoğraflarını paylaşmıştı. Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift Paris dönüşü ayrılık kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Ancak ikili ilişkilerine ikinci bir şans tanıyarak evlilik kararı aldı.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Oğuzhan Koç’a evet diyen Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde 30 yaşına bastı. Doğum gününde Özdemir, ilk bakışta sade bir elbise tercih ettiği düşünülürken derin sırt dekoltesi ile görenleri kendine hayran bıraktı. Sevgilisi Koç ile mumları üfleyen Özdemir sosyal medyada sevenlerine teşekkür etti. Özdemir “30 ürkütücü gelebilir ama girince ısınıyorsun … Bizi biz yapan, her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiçbir yaşta yere gelmez… Asıl iyi ki siz varsınız” dedi.

Prada’dan tercih ettiği süper mini sırt dekolteli elbisesi ile Özdemir çok zarif göründü. Fiyonk detaylı elbisenin fiyatı 45 bin 600 TL, giydiği gümüş renk kalın topuklu ayakkabı 5 bin 600 tl, küpesi 19 bin 700 TL ve bilekliği de 42 bin 300 TL değerinde. Güzel oyuncu Özdemir’in toplam kombinin fiyatı ise 113 bin 200 TL değerinde olduğu iddia edildi. Öte taraftan Demet Özdemir evlilik teklifi aldığı gün ise siyah şık ve zarif bir elbise tercih etmişti.

Magazin dünyasının sevilen çiftlerinden olan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen çiftin düğün tarihi belli oldu. Ünlü çift denize nasır mekanlar ile iletişime geçmeye başladığı söylendi. Ayrıca çift düğün yeri için çok manidar bir yer seçti. Önümüzdeki aylarda nikah. Masasına oturacak Koç ve Özdemir çiftinin 13/14 ya da 20/21 Ağustos tarihlerinde iki gün iki gece sürecek eğlenceli bir düğün yapmayı planladığı söylendi. Ünlü çift düğün yeri olarak da Çesme’yi seçti. Çeşme’yi seçmelerindeki romantik nedeni; ikilinin aşkı 2021 yılında Çeşme’de başlamıştı.