Güzel oyuncu Demet Evgar ile iş insanı Levent Babataş aile arasında düzenlenen sade bir nikah töreni ile evlendi. Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş’ın ne iş yaptığı, nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu merak edildi. Merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Ünlü oyuncu Demet Evgar ile iş insanı Levent Babataş 6 yıldır aşk yaşıyordu. Çift aile arasında pandemiden dolayı aile arasında sade bir nikah ile dünya evine girdi. İkili yazın dostlarının da olacağı şekilde düğün yapmayı planlıyor. Güzel oyuncu Evgar’ın eşi Levent Babataş’ın ne iş yaptığı, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu merak konusu oldu.

4_1280x720-101

Demet Evgar’ın Eşi Levent Babataş Kimdir?

41 yaşındaki güzel oyuncu Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tek başına yaptığı protesto ile gündeme gelmişti. Evgar daha sonra sosyal medyada yayınladığı video ile adından bahsettirdi. Evgar’ın videosu viral oldu ve video kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi. UN Women, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Türkiye’nin yetenekli oyuncularından Demet Evgar ile iş birliğine imza attı. Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı projede Evgar’ın da yer alması gurur verici oldu.

BM, güzel oyuncu Demet Evgar’ı  Türkiye ofisinin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan etti. Öte taraftan projede Danai Gurira, Nicole Kidman, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi birbirinden başarılı isimlerin sahip olduğu bu ünvana Evgar’ın da sahip olması büyük sorumluluk getirdi.

Evgar, “Kadınların zorlu süreçlerden geçerek kazandığı tüm hakları kutladığımız ve hala süregelen eşitsizlikleri tekrar masaya yatırdığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi İyi Niyet Elçisi ilan edilmek tabii ki büyük bir gurur fakat büyük de bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle daha önce yürüttüğüm çalışmaları Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin ortaklığıyla güçlendirerek, daha fazla kadına ilham olabilmek ve kadınların hikâyesini daha fazla kadınla buluşturabilmek istiyorum.

Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı? Teşkilat Cihangir öldü mü? Ceyhan Mengiroğlu diziden neden ayrıldı?

Bu yola, 'Ben Kadınım Farkındayım, Değişiyorum ve Değiştiriyorum' diyerek çıktık. 'Ben kadınım şiddete karşıyım, ben kadınım haklarımın savunucusuyum, ben kadınım çalışmak istiyorum, çocuklarım için bakım hizmeti talep ediyorum, ben kadınım ihtiyaçlarıma yönelik hizmetlere erişebilmeliyim diyebilmek' istiyoruz. Yine iş birliği çerçevesinde kadınların farkındalığının artmasına destek olmak istiyorum. Birçok kadın maruz bırakıldığı şiddetin, eşitsizliklerin içine doğuyor. Artan farkındalıklarının değişime kavuşması, şiddete maruz bırakıldıklarında, eşitsizliklerle karşı karşıya kaldıklarında ses çıkarabilmeleri için onlarla birlikte yürümek ve onlara rol model hikayeleri sunabilmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

6_1280x720-28

Demet Evgar’ın Eşi Levent Babataş Nereli, Ne İş Yapıyor, Kaç Yaşında?

41 yaşındaki güzel oyuncu Demet Evgar ile iş insanı Levent Babataş 17 Mart 2022 tarihinde aile arasında sade bir nikah ile dünya evine girdi. Pandemiden dolayı çift düğün yapmadı. Ancak gelecek yaz güzel çift, dostlarının da katılacağı şekilde düğün yapacakları söylendi. Demet Evgar’ın nikah için tercih ettiği gelinliği de oldukça beğenildi. Öte taraftan başarılı oyuncunun gelinlik içindeki güzelliği de gözleri kamaştırdı.

Güzel oyuncu Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş evlilik haberlerinden sonra en çok merak edilen isimler arasında yer aldı. İş insanı Levent Babataş, İstanbul’da doğmuş ama aslen Erzincan’lıdır. Babataş, Kadıköy’de olan İstek Semiha Şakir Lisesi’nde eğitimini tamamladı. Ayrıca Levent Babataş, İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde de eğitim almıştır. Öte taraftan Babataş’ın yaşı hakkında da net bir bilgi bulunmuyor.

Levent Babataş, gıda üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyerini sürdürdü. İşletmeci Babataş, bir alışveriş merkezinde ünlü bir markanın bayiliğini yapıyor. Babataş’ın bir önceki evliliğinden bir oğlu da bulunmaktadır.