8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sosyal medya hesabından paylaştığı “tek kişlik protesto” ile büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu Demet Evgar 2016 yılından beri iş insanı Levent Babataş ile aşk yaşıyor. Evgar’ın 3 aylık hamile olduğu iddia edildi. İşte detaylar…

Başarılı oyuncu Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadın Günü’ nde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile “tek kişilik protesto” ile dikkat çekti. Güzelliği ile de dikkat çeken başarılı oyuncu Demet Evgar, “Ben Kadınım” yazılı pankart hazırlayarak bir metro çıkılına astı. Evgar’ ın videosu saniyeler içinde binlerce kişi tarafından izlendi. Öte taraftan güzel oyuncunun üç aylık hamile olduğu da iddia edildi.

8_1280x720-8

Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban ayrılmıyor! Özgür Ozan açıkladı

Demet Evgar Hamile Mi?

41 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadın Günün’ de sosyal medyada yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekerek büyük beğeni topladı. Viral olan videoda ise güzel oyuncu Demet Evgar’ ın takipçilerinin dikkatini başka bir şey daha çekti. En son Alev Alev dizisinde ekranlara gelen Evgar’ ın sürekli elinin karnına gittiği görüldü. Evgar’ ın üç aylık hamile olduğu iddia edildi.

Güzel oyuncu Demet Evgar Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women) Türkiye Ofisi’ nin ilk “İyi Niyet Elçisi” seçildi. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Demet Evgar sosyal medyada paylaştığı video ile “sen de sesini duyur!” diyerek kadınlara seslendi. Evgar’ ın paylaştığı video saniyeler içinde binlerce kişi tarafından izlendi.

1_1280x720-101

Demet Evgar’dan Güzel Haber!

2016 yılından beri iş insanı Levent Babataş ile aşk yaşayan güzel oyuncu Demet Evgar, dünya kadınlar gününde tek başına yaptığı protesto ile gündeme bomba gibi düştü. Evgar, sosyal medya hesabından sık sık kadına şiddet ve diğer benzeri konularda dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu bu defa da kadın gününde yaptığı anlamlı paylaşım ile dikkat çekmeyi başardı.

En son Alev Alev dizisinde Cemre karakterine can veren güzel oyuncu Demet Evgar adından bahsettiriyor. En son kadınlar gününe özel videosu ile sosyal medyada viral olan güzel oyuncunun, daima içgüdüsel olarak karnını tuttuğu takipçilerinin gözünden kaçmadı. 41 yaşındaki güzel oyuncu daha önce verdiği demeçlerde de annesinin artık torun istediğini ifade etmişti.

41 yaşındaki başarılı oyuncu  Demet Evgar güzelliği ile daima büyülemeyi başardı. Evgar’ ın kadınlar gününe özel çektiği videoda elinin sürekli karnında olması ve daha önceki verdiği demeçte annesinin anneanne olmak istediği söylemesi üzerine 3 aylık hamile olduğu iddia edildi. Güzel oyuncu Evgar, 2016’ dan beri iş insanı Levent Babataş ile aşkını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.