Başarılı oyuncu Demet Evgar ve iş insanı Levent Babataş aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi. Güzel çiftin 6 yıllık birlikteliği resmiyete döküldü. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Demet Evgar ile işletmeci Levent Babataş, 6 yıldır aşk yaşıyor. Evgar ve Babataş çifti bugün aile arasında yapılan nikah töreni ile evlendi. Geçtiğimiz hafta güzel oyuncu Demet Evgar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yayınlandığı videoda gündeme gelmişti. Evgar’ın yayınlandığı videoda elini karnında tutması güzel oyuncunun hamile olduğu iddialarını ortaya atılmıştı.

1_1280x720-101

Demet Evgar Evlendi!

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

41 yaşındaki oyuncu Demet Evgar başarısı kadar güzelliği ile de adından bahsettiriyor. Başarılı oyuncu Demet Evgar ile işletmeci sevgilisi Levent Başaran 6 yıldır dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel evlendi. Evgar ve Babataş çifti aile arasında kıyılan sade bir nikah ile ilişkilerini resmiyete döktü.

Güzel oyuncu Demet Evgar ile iş insanı Levent Babataş’ın aile arasında kıyılan nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Güzel çift mutluluğa evet dedi. Başarılı oyuncu Evgar’ın bu haberi ile hayranları çok mutlu oldu. Pandemiden kaynaklı aile arasında yapılan nikah töreninden sonra çiftin, düğünlerinin dostlarının da katılımı ile gelecek yaz aylarında gerçekleşeceği söylendi. Demet Evgar’ın nikah için seçtiği gelinlik oldukça sade ve şıktı. Evgar güzelliği ile de görenleri kendine hayran bıraktı.

7_1280x720-20

Demet Evgar ile Levent Babataş Evlendi!

Mutluluğa bir adım daha atan çiftin güzelliği gözleri kamaşırdı. Demet Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Babataş’ın şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Yeşim Koçak ve Özlem Oğuz yaptı.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde tek başına yaptığı protesto ile dikkat çeken güzel oyuncu Demet Evgar sosyal medya hesabından da bir video paylaştı. Evgar’ın sosyal medyada paylaştığı video viral oldu. Ayrıca videoya saniyeler içinde binlerce beğeni ve yorumlar yapıldı. Ayrıca, video da Demet Evgar’ ın elini karnına götürmesi ile sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. İddiaya göre Evgar’ın hamile olduğu söylenmişti.

Öte taraftan UN Women, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi, Türkiye’nin başarılı oyuncularından olan Demet Evgar ile iş birliğine imza attı. BM, Evgar’ı Türkiye ofisinin ilk iyi niyet elçisi olarak ilan etmişti. Dünyaca ünlü isimlerin yer aldığı projede bir çok başarılı kadın oyuncu bulunuyor. Danai Gurira, Nicole Kidman, Emma Watson ve Anne Hathaway gibi isimlerin sahip olduğu bu ünvana Demet Evgar, 7 Mart 2022 tarihinde düzenlenen etkinlikte atanmıştı. Evgar bu unvan ile büyük bir sorumluluk almış oldu.

Demet Evgar Türkiye’nin ilk iyi niyet elçisi olarak, “Kadınların zorlu süreçlerden geçerek kazandığı tüm hakları kutladığımız ve hala süregelen eşitsizlikleri tekrar masaya yatırdığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesi İyi Niyet Elçisi ilan edilmek tabii ki büyük bir gurur fakat büyük de bir sorumluluk. Bu sorumluluğun bilinciyle daha önce yürüttüğüm çalışmaları Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin ortaklığıyla güçlendirerek, daha fazla kadına ilham olabilmek ve kadınların hikâyesini daha fazla kadınla buluşturabilmek istiyorum.

Bu yola, 'Ben Kadınım Farkındayım, Değişiyorum ve Değiştiriyorum' diyerek çıktık. 'Ben kadınım şiddete karşıyım, ben kadınım haklarımın savunucusuyum, ben kadınım çalışmak istiyorum, çocuklarım için bakım hizmeti talep ediyorum, ben kadınım ihtiyaçlarıma yönelik hizmetlere erişebilmeliyim diyebilmek' istiyoruz. Yine iş birliği çerçevesinde kadınların farkındalığının artmasına destek olmak istiyorum. Birçok kadın maruz bırakıldığı şiddetin, eşitsizliklerin içine doğuyor. Artan farkındalıklarının değişime kavuşması, şiddete maruz bırakıldıklarında, eşitsizliklerle karşı karşıya kaldıklarında ses çıkarabilmeleri için onlarla birlikte yürümek ve onlara rol model hikayeleri sunabilmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.