Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor All Star, Demet Akalın’ın yakından takip ettiği TV programlarından biri.

SurvivorAll Star yarışmasının müdavimlerinden biri olan Demet Akalın’ın her yorumu sosyal medyanın gündemi oluyor. Dikkat çekici yorumları ile sık sık gündeme gelen Demet Akalın, bu kez de Survivor All Star yarışmacısı Nagihan Karadere için olan üzüntüsünü dile getirdi. 
Şampiyon olacağını düşündüğü Survivor All Star yarışmacısı Nagihan Karadere’nin elenmesine çok üzülen Demet Akalın. Nagihan Karadere’nin elenmesi sonucu sosyal medya hesabından yine dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Nagihan Efsanedir Efsane Kalacak!

Kendine has tarzı ile sosyal medya hesaplarından, birbirinden dikkat çekici ve özel paylaşımlar yapan Demet Akalın, sosyal medyayı aktif olarak kullanılan ünlülerden biri. Doğal ve özgün yorumları ile hayranları tarafından her zaman beğeni toplayan Demet Akalın, samimi yorumları ile sevenlerinin kalbini kazanmaya devam ediyor. 
Kısa süre önce Survivor yarışma programında takip ettiği ve yarışmayı kazanmasını istediği yarışmacı elendiğinde büyük tepki gösteren ünlü pop yıldızı Demet Akalın duygularını şu sözlerle ifade etti: ‘’ Nagihan efsanedir. Nagihan efsane kalacak. Yazık günah be vallahi çok yazık’’  Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere’nin yarışmayı kazanacağını düşünen ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımı Nagihan Karadere’nin fotoğrafı ile paylaşarak tepkisini gösterdi. 

Yarışmadan Elenen İsim Belli Oldu

survivorda-ortalik-karisti-nisa-ile-nagihanin-kavgasina-demet-akalin-da-dahil-oldu-AXe7

Dün akşam TV8 kanalında yayınanan Survivor All Star yarışmasında üzücü anlar yaşandı.  Eleme heyecanının dorukta olduğu akşamda beklenmedik bir isim adaya veda etti. Üç yarışmacı arasında gerçekleştirilecek olan elemede hiç beklenmedik bir ismin yarışmadan ayrılması izleyenleri üzdü. Survivor All Star yarışmasını oldukça aktif bir şekilde takip eden ünlü şarkıcı Demet Akalın’da elenen isim için üzülenler arasındaydı. 
Ayşe, Nagihan ve Hikmet arasında gerçekleştirilen elemede, SMS oylaması sonucunda adayı terk eden isim Nagihan Karadere oldu. Bu durum karşısında sessizliğini koruyamayan Demet Akalın hemen bu duruma tepkisini ‘’Nagihan efsanedir. Efsane kalacak’’ şeklinde gösterdi. Kısa süre içerisinde yarışmacı Nagihan Karadere’nin taraftarları tarafından da büyük beğeni toplayan bu tepki yüreklere biraz olsun su serperek sosyal medyada Nagihan Karadere ile ilgili destekleyici pek çok paylaşım yapılmasına neden oldu.

Bu Ayrılık Üzdü

Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti! Müge Anlı görümcesi ile verdiği pozla dikkat çekti!

Survivor All Star yarışmasının finali yaklaşırken Sms oylaması sonucunda elenen Nagihan Karadere hüzünlü bir veda konuşması yaptı. Finali görmeyi çok isteyen Karadere ‘’söyleyecek bir şey yok. Keşke finali görseydim. Büyük mücadeleler verdi. Kısmet değilmiş’’ şeklinde üzüntüsünü dile getirdi. Kızından birçok kez ayrı kaldığı içinde üzüldüğünü ifade eden Nagihan Karadere sonuç tamamen seyircinin elinde diyerek kendisine SMS gönderen herkese teşekkürlerini iletti.  Survivor All Star yarışmasında büyük başarılar sergileyen ve kendini kanıtlamış isimlerden biri olan Nagihan Karadere’nin yarışmadan elenmesi pek çok kişiyi üzdü. Elemeler SMS onayı ile gerçekleştirildi.

Demet Akalın’dan Nagihan Karadere’ye sürpriz destek

Birbirinden iddialı açıklamaları ve yorumları ile her daim gündemde kalan Demet Akalın geçtiğimiz günlerde Survivolar All Star yarışması ile ilgili gerçekleştirmiş olduğu paylaşımla da gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Nagihan Karadere’nin elenmesini haksızlık olarak değerlendiren Akalın, ‘’Biz 6 ay boyunca ne izledik’’ diyerek kızgınlığını ifade etti. SMS oylamalarının da Survivor All Star yarışma  programına uygun olmadığını belirten Demet Akalın başka yarışma programlarının ismini vererek onlarda SMS oylaması yapsınlar diyerek yapılan haksızlığa karşı durdu. Kazanmasını istediği yarışmacı yarışmaya veda etmek zorunda kalınca çok üzüldü.