Camdaki Kız dizisinde Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana karakteri ilk olarak Defne Samyeli'ye teklif edilmiş! Defne Samyeli bakın rolü neden kabul etmemiş!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri ilk Defne Samyeli'ye teklif edilmiş!

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Enis Arıkan, Devrim Yakut, Tamer Levent, Selma Ergenç, Nur Sürer, Şerif Erol gibi isimlerin yer aldığı reyting rekortmeni Camdaki Kız dizisindeki Cana karkakterini kabul etmeyen Defne Samyeli'nin büyük pişmanlığı!

Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri ile büyük beğeni toplayan Hande Ataizi meğer ikinci tercih edilen isimmiş! Cana rolü için ilk olarak Defne Samyeli'ye gidilmiş!

Camdaki Kız dizisinde Cana rolünün Hande Ataizi'den önce Defne Samyeli'ye gittiği ortaya çıktı. Yapımcılığını OGM Medya’nın üstlendiği Kanal D'nin Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri adeta Hande Ataizi için yazılmış gibi gelse de o rol için ilk düşünülen isim Defne Samyeli'ymiş.

Perşembe akşamlarının reytinglerde zirve dizisi Camdaki Kız dizisinde yasak aşkın kadını Cana rolüyle Hande Ataizi çok beğenildi. Öyle ki o rolü daha iyi oynayan kimse olamaz derken Cana rolü için ilk teklif Defne Samyeli'ye gitmiş.

Peki Defne Samyeli Camdaki Kız Cana rolünü neden kabul etmedi?

Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı! Pınar Deniz Rakiplerini Geride Bıraktı!

Defne Samyeli'nin Cana karakterini kendisine uygun bulmayarak kabul etmediği öğrenildi. Defne Samyeli daha önce İstanbullu Gelin ve Sol Yanım adlı dizilerde yer almıştı. Öğrenilene göre o roller için de ilk olarak Hande Ataizi'ne teklif edilmiş ancak Ataizi kabul etmemiş.