Selin Ciğerci’nin yaşam hikayesi bir bütün olarak bilinmediği için yaşadıkları sürekli olarak gündem olan internet ünlüsü Selin Ciğerci yine haber oldu. Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci hakkında bilinmeyenler neler?

Babası Defacto’nun sahibi muhafazakar bir Konyalı olan Selin Ciğerci aslında çok zor ve bir o kadar da ilginç  bir hayat serüveni yaşayanlardan.  

37 yaşındaki şarkıcı ve iş insanı Selin Ciğerci başlangıçta yoksul bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelmiş. Daha sonra babasının gayretleri ile maddi açıdan Defacto markası ile üst seviyeye çıkmışlar.

Şimdilerde kendine ait “Selin Beauty” adında kozmetik markası da olan güzel, cinsel tercihi sebebi ile ailesi ile ciddi bir mücadele verip evden kovulan insanlardan sadece biri.

13509327-728xauto

İnternette “Bebek Okan” ismi ile üne kavuşan isim beş sene ailesini görmemiş ve o süreçte Harbiye’de cinsiyet değiştirmiş bir arkadaşının yanında kardeşi ona sahip çıkana kadar yaşam mücadelesi vermiş.

Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş Dizisinde Kendi Hayatından Kesitler Buldu

Demet Akalın’ın da yakın arkadaşı olarak bilinen Selin Ciğerci’nin kendisinden 12 yaş küçük olan eski futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile 2019’da yaptıkları evlilikte de şahidi Demet Akalın olmuş. Çift 6 yıllık bir birliktelik sonrası evlenme kararı almış fakat maalesef uzun süreli bir evlilik olmamıştı.  İlginç bir bilgi de 2019’da evlenip 2021’de daha doğrusu geçtiğimiz Eylül ayında fikir ayrılığı sebebi ile anlaşmalı şekilde boşanan Selin Ciğerci’nin davul zurna ayrıldığı baba evinde gelenek olan kırmızı kuşak değil onun yerine göz kamaştıran altın kemer takılmış babası tarafından.

 Gerçek adı Hasan olan Selin Ciğerci’nin ameliyatını da yurtdışından doktor getirerek yapan yine bu meşhur futbolcuymuş.

616998014e3fe01ac4a253c5

Sosyal medyada 2 milyon takipçi ile geniş bir hayran kitlesi bulunan güzel, yine geçtiğimiz aylarda taşıyıcı annelik için başvuruda bulunan ve anneliği çok arzulayan isimlerden.

Geçtiğimiz günlerde boşanma sonrası eskiden Fenerbahçe Beko takımında forma giyen ünlü basketbolcu Metecan James Birsen ile yaşadığı aşk ile gündeme gelip, eski eşi Gökhan Çıra’nın sert bir şarkı ile gönderme yapmasına maruz kalmıştı.

Son olarak değiştirdiği imajı ve siyah saçları ile dikkat çekerken sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda görülen tek taş yüzük ve saatinin fiyatı ile gündeme geldi. Tektaşının 11 milyon TL ve saatinin ise 4 milyon 125 bin lira değerinde olması uzun süre gündemi meşgul etti. Zengin bir ailenin varisi olan, kendisinin de kendi markasına sahip bir iş insanı ve internet fenomeni olduğu düşünülürse çok da şaşırılmayacak bir detay diye düşünüyoruz.

616x321-1635366709160