FOX TV’nin yeni dizisi Darmaduman ilk bölüm fragmanı ile nefes kesti. Darmaduman dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu haline gelmişti. FOX TV yeni fragman yayınlarak Darmaduman yayın tarihini açıkladı. İşte detaylar…

Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Darmaduman için geri sayım başladı. Ay Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen dizinin tanıtım bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Darmaduman dizisinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili tartışmalara son nokta kondu. Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda Aslıhan Malbora, Aytaç Şaşmaz, Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Aslı Orcan yer alıyor. Darmaduman dizisinin yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer üstlenecek. Tam bir gençlik dizisi olarak tanıtılan Darmaduman dizisinin tıpkı Medcezir gibi reyting rekorları kırması bekleniyor. 

darmaduman-dizisi-1-VLJL_cover
Darmaduman dizisi hangi gün yayınlanacak? 

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!


FOX TV’nin Darmaduman dizisini hangi gün yayınlayacağı ile ilgili tartışmalar sona erdi. Aynı kanalda yayınlanan Mahkum dizisinin sona ermesi ile birlikte Darmaduman dizisinin yayın hayatı başlayacak. Perşembe akşamları ekrana gelecek olan yeni dizi Camdaki Kız, Aldatmak, Balkan Ninnisi, Duy Beni ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerine rakip olacak. Özellikle Camdaki Kız dizisinin yüksek reyting oranlarına ulaştığı Perşembe akşamları ekranda zorlu bir rekabet yaşanacak. Darmaduman dizisinin genç nesil oyuncularının popüler isimlerden oluşmasının da reytinglere olumlu yansıması bekleniyor. Darmaduman 1. bölüm 2. fragmanında Servet ailesinin İstanbul’a taşınma hikayesi işlenmeye devam ediyor. Birbirlerinden tamamen farklı karakterlere sahip Kerem ve Ece arasındaki çatışma ise büyüyor. İkiz olmalarına rağmen birbirlerine hiç benzemeyen Kerem ve Ece, yeni okullarında ilk günlerini geçiriyor. Kerem’in yalnızlığı ve ağresifliği karşısında çileden çıkan Ece, yeni arkadaşları ile kaynaşmak için harekete geçiyor. Harun ise babasının rahatsızlığından dolayı dönmek zorunda olduğu evinde geçmişin acı hatıraları içerisine dalıyor. Darmaduman ilk bölümü 27 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek.