FOX TV’nin yeni dizisi Darmaduman ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Darmaduman dizisinin hangi gün yayınlanacağı merak konusu oldu. Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi Perşembe mi yoksa Cumartesi mi yayınlanacak? İşte detaylar…

Darmaduman dizisi yeni sezonun en çok merak edilen yapımları arasında yer alıyor. Zengin oyuncu kadrosuna sahip dizinin yapımcılığı Ay Yapım üstleniyor. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı dizi FOX TV ekranında seyirci karşısına çıkacak. Darmaduman dizisinin oyuncu kadrosunda Nur Fettahoğlu, Necip Memeli, Meral Çetinkaya ve Aslı Orcan da yer alıyor. Deniz Yorulmazer’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizi için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen Darmaduman ilk bölümünün fragmanı yayınlandı. 

diger-resim-17972f47-b2c8-4d79-bcf6-cfa943982767

Darmaduman dizisinin konusu nedir?

Darmaduman dizisinde Servet ailesinin İstanbul’a taşınma hikayesi anlatılacak. İkiz kardeşler olan Kerem ve Ece, özel bir üniversitede eğitim görme hakkı kazanacaktır. Eskişehir’den İstanbul’a taşınan aile için yepyeni bir dönemin kapıları açılır. Bambaşka bir hayat hikayesinin içine savrulan Kerem ve Ece, yeni ortamlarına alışmak için çok çaba göstermek zorunda kalacaktır. Kerem ve Ece’nin babası Harun ise 25 yıl sonra babaocağına geri dönmüştür. Harun, babası Asaf ile büyük bir çatışma yaşayarak evden ayrılmıştır. Asaf’ın rahatsızlığından dolayı eve döner. Annesi Ayla ile ilişkisi de çok sorunludur. Harun’un eşi Beliz ise İstanbul’daki hayatı kabullenmeyi çok daha rahat şekilde başaracaktır. 

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!

darma222_4261

Darmaduman yayın günü ne zaman?

Darmaduman dizisinin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Mahkum dizisinin erken final yapmasına karar verildi. Ayrıca, Cumartesi akşamları da boş gün olarak duruyor. Darmaduman dizisinin Perşembe ya da Cumartesi akşamı ekrana gelmesi bekleniyor. Öte yandan Salı günü yayınlanacağı iddiaları da kulislerde konuşuluyor. Lakin, Ay Yapım’ın hazırladığı Baba dizisinin Salı akşamı yayınlanması nedeni ile Darmaduman’ın farklı bir günde ekrana gelmesini istediği öğrenildi. Fox TV yönetimi Darmaduman ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili karar verdikten sonra yayın tarihi açıklanacak.