Masterchef yarışmasının İtalyan jürisi Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanma sebebi yarışmacıyla aşk mı? Danilo ile hangi yarışmacı arasında aşk başladı?

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de yayınlanan Masterchef Türkiye programında aldatma ve boşanma geleneği devam ediyor.

Danilo sevgilisi kim? Danilo eşini kiminle aldattı? Danilo ile hangi yarışmacı arasında aşk başladı?

ACUN'UN YANINA GELEN PATORNUN İZİNDEN YÜRÜYOR!

WhatsApp Image 2021-10-21 at 23.22.04 (4)

Masterchef Türkiye jüri üyesi sempatik İtalyan Danilo Zanna 9 yıllık eşi ve çocuğunun annesi Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. 

Mutlu evlilikleri ile tanınan Danilo ve Tuğçe Demirbilek evliliğinin boşanma sürecine gelmesiyle sosyal medyada Acun'un yanına gelen Acun'a benziyor yorumlarına sebep oldu.

WhatsApp Image 2021-10-21 at 23.22.04 (1)

Daha önce de yarışmayla üne kavuşan jüri üyeleri Somer Şef ve Hazer Amani'de tıpkı patronları Acun gibi eşlerini yarışmacılarla aldatmış ve boşanmışlardı.

DANİLO İLE YARIŞMACI PELİN ARASINDA AŞK İDDİASI

WhatsApp Image 2021-10-21 at 23.22.04 (2)

Danilo Zanna'nuın boşanma haberleri sonrası aldatma iddiaları gündeme geldi. İddialara göre  Danilo Zanna gönlünü Masterchef yarışmacılarından birine kaptırdı. Ve o isimde belli oldu!

Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor! Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun Kirli Sepeti dizisine konuk oluyor!

Kulislerde konuşulan iddialara göre Danilo Şef gönlünü yarışmacılardan güzelliği ilie dikkat çeken Pelin Zaman'a kaptırdı.

İDDİALAR KONUŞULUNCA APAR TOPAR PAYLAŞIM MI YAPTI?

WhatsApp Image 2021-10-21 at 23.22.04 (3)

Yarışmaya sonradan katılma hakkı kazanan Pelin Zaman ile Danilo arasında aşk söylentilerinin kulislerde konuşulması üzerine iddialara göre bu haberin yayılmasını engellemek için Pelin Zaman ile şarkıcı Gökhan Akar araslarında bir şeyler var gibi paylaşım yaptı.

WhatsApp Image 2021-10-21 at 23.22.04

Boşanma haberleri sonrasında Pelin Zaman'ın  yarışmaya dönmesi manidar bulunurken, Danilo'nun da artık yarışmada durgun ve ağır olduğu gözlemdi. Sosyaln medyada sevgilisi yarışmada olunca Danilo değişti yorumları yapıldı