Ünlü Youtuber ve blogger Damla Altun'un kendisine aldığı doğum günü hediyesi çok konuşuluyor. Yakında doğum günü olan Damla Altun kendisine oldukça pahalı ve lüks bir hediye aldı. Geçtiğimiz günlerde 9 senelik sevgilisinden ayrılan Damla Altun kendisine lüks bir markanın saatini aldı. Peki, Damla Altun'un aldığı saatin markası ne? Damla Altun'un kendisine doğum günü hediyesi olarak aldığı saat kaç para?

Sosyal medya fenomenleri çeşitli konularla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bu aralar ise gerek özel hayatı gerek hayat tarzıyla gündeme gelip eleştiri yağmuruna tutulan isim ise Damla Altun oldu. Ünlü sosyal medya fenomeni Damla Altun'un kendisine aldığı lüks saat merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Uğur'dan ayrılan Damla Altun kendisine doğum günü hediyesi olarak oldukça pahalı ve lüks bir saat aldı. Takipçileri Damla Altun'un kendisine erken doğum günü hediyesi olarak aldığı saatin markasını ve fiyatını merak ettiler.

Çeşitli lüks eşyalar ve harcamalarıyla hem ünlüler hem de influencerlar gündeme gelmeye devam ediyor. Kazandıkları paralar ve aldıkları reklamlar ile de sık sık konuşulan internet ünlüleri, inluencerlar ve bloggerlar takipçileri tarafından eleştiriliyorlar. Son olarak ise kendisine erken doğum günü hediyesi olarak pahalı ve oldukça lüks bir saat alan Damla Altun gündem oldu. Kendisine aldığı kol saatinin markası ve fiyatı ise görenleri şoke etti, dudak uçuklattı. Damla Altun'un kendisine aldığı saat hangi marka ve kaç para sorusu soruluyor. Peki, Damla Altun'un kendisine doğum günü hediyesi olarak aldığı saat kaç para? Damla Altun'un aldığı saatin markası ne?

kako-zU1RqDK0eWysKlQA

Damla Altun'un Aldığı Saatin Markası Ne?

Sosyal medya fenomeni Damla Altun yakında yeni yaşına girecek. Yeni yaşı öncesinde kendisine doğum günü hediyesi alan Damla Altun kesenin ağzını açtı. Kendisine yeni yaşı için oldukça pahalı bir saat alan Damla Altun'un saatinin fiyatı ve markası merak edildi. Damla Altun'un kendisine aldığı doğum günü hediyesi Cartier markasına ait bir saat oldu. Cartier'den aldığı kol saatinin fiyatı ise oldukça yüksek!

Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri Webtures'dan Yenilikçi Hamle: Dijital Strateji ve Yapay Zeka Danışmanlığı Alanında Büyük İşbirlikleri

Son dönemlerde ayrılık konusuyla gündem olan Damla Altun, yeni saatiyle gündem olmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde de kendisine Range Rover marka son model gri bir araba almıştı. Damla Altun'un kendisine lüks hediyeler alması dikkat çekti.

kako-h5KuZddx40UkaMO0

Damla Altun'un Kendisine Doğum Günü Hediyesi Olarak Aldığı Saat Kaç Para?

Cartier markasının yeni sezon saatlerinden birisini kendisine erken doğum günü hediyesi olarak alan Damla Altun kendisine aldığı saatin fiyatıyla çok konuşuluyor. Ünlü Youtuber Damla Altun kendisine lüks bir markadan saat aldı. Geçen seneki doğum gününde de eski erkek arkadaşı Uğur Şengül, Damla Altun'a Apple Watch almıştı. Apple'nın saatini alan Uğur Şengül sonrasında Damla Altun bu sene kendisine Cartier markasının bir saatini aldı.

Geçen sene eski sevgilisinin aldığı saatin 45 katı pahalı bir saati kendisine hediye alan Damla Altun, saatin fiyatını görenlerin dudaklarını uçuklattı. Damla Altun'un yeni saatinin fiyatı 125 bin TL'dir. Damla Altun'un kendisine erken doğum günü hediyesi olarak aldığı saatin güncel fiyatı 125 bin TL olup oldukça nadir bulunan bir modeldir.

kako-1vm1UgG9loNnOO5P

Damla Altun instagram hesabı: @damlaaltun https://www.instagram.com/damlaaltun/?hl=tr