Youtuberlar arasında en sevilen çiftlerden olan ve evlenmelerine kesin gözüyle bakılan Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrılığı sosyal medyayı epey salladı. Damla Altun ve sevgilisi Uğur'un ayrılık sebebi merak ediliyor. Damla Altun ve sevgilisinin ayrılmalarının arkasında yatan asıl neden araştırılıyor. Peki, Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül neden ayrıldı? Damla Altun ve Uğur'un ayrılık sebebi aldatma mı?

Güç geçmiyor ki ayrılık haberi almayalım. Bu defa gelen ayrılık haberi ise sosyal medya aleminde oldukça ses getirdi. 9 senedir birlikte olan ve beraberliklerini sonlandıran ünlü çift Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrılık sebebi hala konuşuluyor. Ani bir kararla ayrılan ve evleri ayıran sosyal medya fenomeni çiftten ayrılık ile ilgili açıklama geldi. Damla Altun ve Uğur Şengül'ün 2 senedir birlikte yaşamaları ve ailelerin de içli dışlı olmasıyla artık ünlü çiftin evlenmelerine kesin gözüyle bakılıyordu.

Evlenmeleri beklenen Damla Altun ve Uğur Şengül çiftinden ayrılık haberi gelmesi, takipçilerini hem çok şaşırttı hem de çok üzdü. Ünlü çiftin bir anda ayrılık kararı alması ve ayrıldıklarını hem instagramdan hem de Youtube'dan çektikleri ayrılık videosu ile açıklamaları şok etkisi yarattı. Evlilik yolunda giden ilişkinin neden bittiği ise merak konusu oldu. Peki, Damla Altun ve Uğur Şengül neden ayrıldı? Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül neden ayrıldı, ayrılık sebepleri ne?

kako-uXUk4grM8qAEt2zb

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

Damla Altun ve Uğur Şengül Neden Ayrıldı?

Ünlü sosyal medya fenomenleri Damla Altun ve Uğur Şengül'den ayrılık haberi geldi. Geçtiğimiz aylarda hiç beraber hikaye, post paylaşımı yapmayan Damla Altun ve Uğur'un ayrıldığı yönünde iddialar gündeme gelmeye başlamıştı. Hem Damla'nın hem Uğur'un fotoğraflarının altına "ayrıldınız mı" soruları yağmur gibi yağıyordu. Ne Damla ne de Uğur ayrılık sorularına ve iddialarına bir yanıt vermedi. Ancak takipçilerinin ayrılık sorularına daha fazla dayanamayan Damla Altun ve Uğur Şengül çiftinin ayrılık sorularına video ile yanıtı geldi.

Neden ayrıldıklarını, ayrılık sebeplerini çektikleri Youtube videosu ile takipçilerine anlatan Damla Altun ve Uğur Şengül'den açıklamalar geldi. Damla Altun ve Uğur Şengül'ün ayrılık sebebinin aldatma mı olduğu da merak edilenler arasındaydı. Damla ve Uğur yaptıkları ayrılık açıklamasında ilişkilerinde aldatmanın asla söz konusu bile olmadığını vurguladı. Aldatma ile bittiği iddia edilen ilişkinin neden bittiği ise daha çok merak edilmeye başlandı. Peki, Damla Altun ve Uğur Şengül neden ayrıldı?

kako-CyidYFYPGAuW436V

Damla Altun ve Sevgilisi Uğur'un Ayrılık Sebebi Ne?

Genç ve enerjik iki ismin ayrılık haberi haftalar geçse de hala kabullenilmedi. 9 senedir sevgili olan Damla Altun ve sevgilisi Uğur Şengül'ün ilişkileri bitti. Twitter üzerinden Damla'nın attığı taşınma tweetine koli getirerek cevap veren Uğur Şengül'ün ilişkileri pek çok kişi için örnek ilişki niteliğindeydi. Yüz binlerce kişinin imrenerek baktığı Uğur Şengül ve Damla Altun'un ilişkisinin aniden bitmesi akıllarda birçok soru işareti de yarattı. Damla Altun ve Uğur Şengül ayrılık sebeplerini açıkladı. Damla Altun ve Uğur'un asıl ayrılık sebebi neymiş bakalım.

Damla Altun ve Uğur çektikleri ayrılık videosunda ayrılma sebeplerinin birbirlerine artık iyi gelmemeleri olduğunu söyledi. 9 senedir birlikte olan Damla ve Uğur ilişkisinde aşktan ziyade arkadaşlığın kaldığı ve bu ilişkinin alışkanlığa döndüğü için devam ettiklerini söylediler. Birbirlerine karşı herhangi bir ihanet, aldatma veya saygısızlığın söz konusu olmadığını belirten Damla Altun ve Uğur Şengül, ayrılmalarının her ikisi için de daha iyi olacağını söylediler.

kako-g6ABX5XVkf9ATc5g

Damla ve Uğur birlikte yaşıyorlardı. Aynı yaşadıkları evi de doğal olarak ayrılık sonrasında ayırdılar. Damla Altun ve Uğur Şengül ayrılık sonrasında Uğur'un evden taşınmasına karar verdiler. Birlikte yaşadıkları evden Uğur ayrıldı. Damla Altun ise hala Uğur ile kaldığı evde yaşıyor. Uğur kendisine yeni bir ev tuttu. Damla da kafasına yatan bir ev olursa taşınacağını belirtti. Taşınma öncesinde ise evi baştan aşağı yenileyen Damla Altun, kendisine yeni bir sayfa açmaya çalışıyor.

Damla Altun Instagram Hesabı: @damlaaltun https://www.instagram.com/damlaaltun/?hl=tr

Uğur Şengül Instagram Hesabı: @ugursengulx https://www.instagram.com/ugursengulx/?hl=tr