Ünlü sosyal medya fenomenleri olan Damla Altun ve Ala Tokel'in küstüğü herkes tarafından biliniyor. Hala Damla Altun ve Ala Tokel'in neden küstüğü merak edilip sorulsa da şimdilerde Damla Altun ve Ala Tokel'in barıştığı iddia ediliyor. Damla Altun'un yeni attığı fotoğrafı beğenen Ala Tokel ile Damla Altun barıştı mı? Damla ve Ala küslüğü bitti mi?

Ünlü oyuncular ve şarkıcıların kavgaları ile küskünlüklerinden sonra sosyal medya fenomenlerinin kavgaları ve küskünlükleri de sık sık gündeme geliyor. Yıllardır çok yakın 2 dost olan üniversite arkadaşları Damla Altun ve Ala Tokel'in küslüğü senelerdir araştırılıyor. Can ciğerken bir anda küsen ve yollarını ayıran Damla Altun ve Ala Tokel'in neden küstüğü araştırılırken Ala Tokel ve Damla Altun'dan bir hamle geldi. Damla Altun'un Instagram hesabına attığı son fotoğrafı Ala Tokel beğendi. Ala'nın Damla'nın fotoğrafını beğenmesi üzerine Damla Altun ve Ala Tokel barıştı mı sorusu gündeme geldi.

Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! Eda Ece anne oluyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu!

İkisi de birbirinden başarılı olan Damla Altun ve Ala Tokel ara ara gündeme geliyorlar. Ünlü youtuber Damla Altun'un makyaj ve tırnak salonu olan Ala Tokel ile üniversite zamanından arkadaş oldukları pek çok kişi tarafından biliniyor. Üniversite mezuniyeti sonrasında küsen Ala Tokel ve Damla Altun'un küsme sebebini sitemizde başka bir haberimizde açıklamıştık. Ala Tokel'in Damla Altun'un son attığı fotoğrafı beğenmesiyle akıllara Ala ve Damla barıştı mı sorusu geldi. Peki, Damla Altun ve Ala Tokel barıştı mı?

indir-3

Damla Altun ve Ala Tokel Barıştı Mı?

Hem genç hem de işlerinde başarılı olan iki isim olan Damla Altun ve Ala Tokel'in küsmeleri yıllar geçse de hala kabul edilemedi. Kadir Has Üniversitesi'nde aynı sınıfta okuyan Damla Altun ve Ala Tokel'in eski youtube videolarına bakıldığı zaman Ala ve Damla'nın en yakın arkadaş olduğunu da görüyoruz. Hatta öyle ki Ala Tokel'in Eren Bülbül ile olan düğününde Damla Altun, Ala'nın bekarlığa vedası için yurt dışına gitmişti. Eski kocası ile boşanan Ala Tokel, eşiyle ayrıldıktan sonra Damla Altun ile küsmüştü.

Damla ve Ala'nın küsme sebebinden diğer haberimizde bahsetmiştik. Eşi ile boşandıktan sonra Damla ile küsen Ala'nın Damla'nın son instagram fotoğrafını beğenmesi akıllara soru işaretleri getirdi. Ala'nın bu hamlesi Damla'nın da sevgilisi Uğur Şengül ile ayrılmasından sonra Ala ve Damla barışacak mı dedirtti. Peki, Damla Altun ve Ala Tokel küslüğü bitti mi? Barıştılar mı?

kako-FrThOFc0pAlxdgOL

Damla Altun ve Ala Tokel Küslüğü Bitti Mi?

Biri Youtube Instagram'da içerik üretme konusunda oldukça başarılıyken diğeri hem makyaj hem nail art anlamında ses getiren isimlerden olmayı başardı. İşlerinde, kariyer anlamında başarılı yerlere gelen Damla Altun ve Ala Tokel'in arkadaşlığı için ise aynı şeyi söylemek pek mümkün değil. Ala Tokel ve Damla Altun'un barışması beklense de ikiliden henüz bir barışma açıklaması gelmedi. Ancak Ala Tokel'in Damla Altun'un instagrama attığı fotoğrafı beğenmesi akıllara soru işaretleri getirdi.

Damla'nın attığı fotoğrafı beğenen Ala Tokel'in Damla'ya zeytin dalı mı uzattığı merak edildi. Damla Altun ve Ala Tokel'in yeniden barışıp arkadaş olmaları, takipçileri tarafından yoğun bir şekilde isteniyor. İlerleyen günlerde Damla Altun ve Ala Tokel'in barışığ barışmadığını, aralarının düzelip düzelmediğini öğreneceğiz.

Damla Altun Instagram Hesabı: @damlaaltun https://www.instagram.com/damlaaltun/?hl=tr

Ala Tokel Instagram Hesabı: @alatokell https://www.instagram.com/alatokell/?hl=tr