Ekranların efsane dizisi Çukur’un Vartolu Saadettin’i Erkan Kolçak Köstengil yeni projeleri ile çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erkan Kolçak’ın yeni dizisi nedir? Vartolu Saadettin ekranlara ne zaman dönecek?

Usta isim Erkan Kolçak Köstengil aslında kalbimize Ulan İstanbul dizisindeki Karlos karakteri ile girmişti ama aslında 2002 yılından beri setlerde olan oyuncu, futbolcu, yönetmen, yazar ve şarkıcı kimlikleri ile hayata çok yönlü dokunan başarılı bir isim.

Ekranlarda ciddi bir hayran kitlesi olan Çukur dizisinin finali sonrası 12 Numaralı Adam isimli tek kişilik oyununa ağırlık vermiş durumda. Tek kişilik gösterisi ile tiyatro sahnelerinde de ayrıca takdir toplamaya devam eden Erkan Kolçak Köstengil yeni projeleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu Bahar dizisi yayın tarihi oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunlarından olan başarılı isim kendisinin yeni projesi sorulduğunda televizyon ve dijital ekran konusunda düşündürücü yorumlarda bulundu.

5890183

Sözlerine “Arkadaşlarımızı seyrediyoruz. Aynı anda dijitale ve televizyona işlere gidiyor. Dijitaldeki işini izliyoruz, sanki başka meslek yapıyor gibi. Çünkü oynadığı şeyi düşünmeye, sindirmeye vakti oluyor. O yüzden etkileniyoruz. Doğal olarak hepimizin kalbi o tarafa doğru atıyor.” cümleleri ile açıklık getirirken bundan sonra kendisini bolca dijital projelerde izleyeceğimizin de sinyalini veriyor.

Sempatik isim Erkan Kolçak Köstendil, eşi ile yeniden bir projede yer alma konusundaki soru üzerine ise “Biz iki dizi batırdık Cansu ile… Ama sinema filmi olabilir” dediğinde ise herkesi kahkahaya boğuyor.

2564071_0771d4bd2231f87d7040cbc6162b5392_640x640

Çift daha önce  10 bölüm süren Familya isimli dizide rol almış sonrasında ise aynı şanssızlığı sadece 4 bölüm sürenBir Deli Sevda isimli dizide yaşamıştı.

Çift olarak dizi konusunda şanssız olan isim Erkan Kolçak Köstendil, tek olarak gayet başarılı film, dizi ve tiyatro oyunlarında yer almıştı. Ancak elbette ki Ulan İstanbul ve Çukur bunların en başarıları oldu.

Usta ismin sıradaki projesi ise tabi ki dijital kanalda. Geçtiğimiz günlerde Beren Gökyıldız ismi ile gündeme gelen ve bolca tartışılan, Netflix’in sevilen dizilerinden Anne with an E’nin Türkiye uyarlaması olacak Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde izleyeceğimiz bir isim de Çukur’un Vartolu Saadettin’i Erkan Kolçak Köstengil oldu.

Yeşil Yapım tarafından yapımı üstlenilen ve Türkçe uyarlamasındaki ismi ayrı, oyuncusu ayrı tartışma konusu olan dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değil. Ama usta isim Erkan Kolçak Köstengil’in oyuncu kadrosuna dahil olması eminiz ki dizi ile ilgili şimdiye kadar yayınlanan haberlerin en güzeli oldu.