Çukur dizisinde İdris Koçavalı rolüyle rekorlar kıran ve çok sevilen Ercal Kesal, Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisine katıldı.

4 sezon yayınlanan Çukur dizisinde iki sezon rekorlar kıran ve diğer 2 sezonda konuk oyuncu olan Ercan Kesal, Üç Kuruş dizisi kadrosuna katıldı! Çukur dizisinin en sevilen ismi olan İdris Baba'nın Üç Kuruş dizisi kadrosunda olması hayranlarını heyacanlandırdı!

Ercan Kesal Üç Kuruş dizisinde!

Açıklanan oyuncu kadrosuyla bir anda rekorlar kıran ve insanları beklentiye sokan Üç Kuruş dizisine asıl sürpriz Ercan Kesal'dan geldi. Bir çok yıldız ismin, Çukur dizisinde olmasına rağmen başrollerden sadece İdris Koçavalı oynayan Ercan Kesal, Üç Kuruş'a katıldı!

Çukur'da Yamaç, Selim, Cumali, Kahraman ve Vartolu haricinde yer alan diğer kişilerin neredeyse bir çok Üç Kuruş dizisinde oynayacak.

Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor Kanal 7'den yeni günlük dizisi! Gelin dizisi geliyor

Üç Kuruş oyuncuları tamamı!

Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi yıldız isimler yer alıyor.