Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Saadettin rolüyle hayran kitlesini genişleten Erkan Kolçak Köstendil o filmle oyunculuğa geri dönüyor! Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi ve rolü haberimizde.

Show TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Çukur dizisinin Vartolu Saadettin'i Erkan Kolçak Köstendil, uzunca bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor! Vartolu Saadettin rolüyle özdeşleşen yakışıklı oyuncu oğlunun doğumunun ardından Çukur'a bir süre ara vermiş, ardından tekrar dahil olmuş ve Çukur'un final yapmasıyla macera sona ermişti.

Birçok dizi ve filmden teklif almasına karşın tüm teklifleri şimdiye kadar reddeden ve kalecilik kariyerini bir süre devam ettiren Erkan Kolçak Köstendil, şimdi yeni bir sinema filminde rol almaya karar verdi! İzleyicilerin merakla beklediği sorunun yanıtı netlik kazandı. Bakın Erkan Kolçak Köstendil hangi sinema filmiyle oyunculuğa geri dönüyor...

YENİ SİNEMA FİLMİNDE ROL ALACAK

vartoluu

İzleyicinin merakla ekranlarda görmek istediği Erkan Kolçak Köstendil, Mustafa Uslu yapımcılığındaki Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde rol alacak! 26 Ekim tarihinde Mudanya'da başlayacak çekimlerle hazırlanacak sinema filmi için geri sayıma geçilirken, filmin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilerek hazırlanan senaryosu izleyiciyle beyazperdede buluşacak.

Erkan Kolçak Köstendil'in Bandırma Füze Kulübü'nde "Çingene Necati" karakterini canlandıracağı ve çok farklı bir imaja bürüneceği öğrenildi.

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ OYUNCU KADROSU

FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ FİLM-SAN VAKFI 2023-2024 SİNEMA VE DİZİ ÖDÜLLERİ İÇİN START VERDİ

26 Ekim'de çekimlerine başlanacak Bandırma Füze Kulübü sinema filminin başrollerini Deniz Can Aktaş ile Alina Boz paylaşıyorlar. Oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil'in yanı sıra Alican Yücesoy, Selen Öztürk, Aslı Bekiroğlu, Büşra Develi, Bahtiyar Engin, Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan, Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar da bulunacak.