Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer alacağı Çöp Adam dizisinin çekimleri başladı. Peki, Çöp Adam dizisi ne zaman yayınlanacak? Çöp Adam dizisinin konusu nasıl olacak? İşte detaylar…


Star TV yeni sezonda birbirinden iddialı dizilere ev sahipliği yapıyor. OGM Pictures tarafından yapımcılığı üstlenilen Çöp Adam dizisinin cast çalışmaları sona erdi. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun ilk kez partner olarak karşımıza çıkacağı dizi için tanıtım afişi çekimleri yapıldı. Çöp Adam oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Elçin Afacan, Salih Kalyon, Füsun Demirel, Cankat Aydos, Gülizar Nisa Ugay, Ali Yoğurtçuoğlu, Büşra Çam ve Hülya Şen yer alacak. Ayrıca, Elçin Sangu’nun çocukluk dönemini canlandıracak oyuncu da belirlendi. Sihirli Annem dizisi ile dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Eylül Ugan oyuncu kadrosuna dahil edildi. Çöp Adam dizisinin çekimleri hafta içi başlayacak. İstanbul’da gerçekleştirilecek çekimler için sürpriz bir mekan kullanılacak. Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün senaryosunu kaleme aldığı Çöp Adam dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturacak. 

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

engin-altan-duzyatan-in-twitter-i-hacklendi_29873_b

Çöp Adam dizisinin konusu nedir?

Çöp Adam dizisi dram türünde ilerleyecek. Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra istediği başarıyı yakalayamayan Engin Altan Düzyatan’ın yeni rolü için çok heyecanlı olduğu öğrenildi. Aynı şekilde partneri Elçin Sangu’nun da Kiralık Aşk dizisinin üstüne çıkacak bir projede yer almak istediği biliniyor. Engin Altan Düzyatan tarafından Tamer karakteri canlandırılırken; Elçin Sangu ise Peri karakterine hayat verecek. Çöp Adam Tamer bir anda zengin olan başarılı bir yazılımcıdır. Ailesi ile birlikte yalıda yaşamaya başlayan Tamer’in hayatı kökünden değişmiştir. Peri ise bankacı olarak karşımıza çıkacak. Kısa süre içerisinde birbirlerine büyük bir aşkla bağlanacak olan Peri ve Tamer, saplantılı ve kaos yüklü ilişkilerini sürdürmek için mücadele edecek.