Bilindiği üzere son zamanların en başarılı dizileri Kanal D ekranlarında toplanıyor. Sadakatsiz, Yargı ve Camdaki Kız’dan sonra iddialı bir yapım daha ekranlara hazırlanıyor.

Yeni rekortmen hangi dizi olacak? İclal Aydın’ın dizideki yeri ne? Kanal D’nin yeni projesi hangisi? Bir diğer çok satan kitap uyarlaması olacak dizi Camdaki Kız kadar başarılı olacak mı? Yeni dizinin konusu ne? Oyuncular kimler?

36

İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix İstanbul Ansiklopedisi dizisi geliyor! Netflix

Kanal D’nin son zamanlardaki dizi sektöründeki başarısı malumunuz. Başarılı projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Kanal D, Camdaki Kız dizisinde olduğu gibi bir başka çok satan romana göz dikti ve hikayesini ekranlara taşımak için geri sayıma başladı.

İclal Aydın’ın en çok okunan romanlarından birisi olan “Üç Kız Kardeş” romanını senaryolaştıracak yapımda ayrıca bir diğer güzel haberde İclal Aydın’ın aynı zamanda oyuncu kadrosunda olması. Ekranlarındaki dizilere büyük bir titizlik ve özveri ile yaklaşan Kanal D’nin bu romanı da İclal Aydın’ın da sempatik oyunculuğu ile ekranlara kusursuz şekilde getireceğine olan inancımız tam.

35

İclal Aydın’ın kaleme aldığı romanın konusu ise Ayvalık’ta yaşayan üç kız aile hayatlarının dışındaki gerçek hayat ile tanıştıklarındaki zorlu mücadeleleri. Hayatın ne kadar zor olduğunu ekranlara taşıyacak hikâyede asıl roman karakterlerinin dizi senaryosunda yaşlarının küçültülme kararı oyucu değişikliği ile gündemde.

Yeni dizi “Üç Kız Kardeş” ile ilgili bir başka muhteşem haber ise kadroda usta isim Reha Özcan’ın da yer alması. Kendisi ile anlaşmanın kesinlik kazandığı haberleri de geldi.

32

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİ SETİ VE OYUNCU KADROSU HAKKINDA

Yapımcılığını Süreç Filmin üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Eda Tokgöz’ün olacağı “Üç Kız Kardeş” dizisinin senaryo aktarımını ise Erkan Birgören ve Betül Yağsağan yapacak.

Gerek Kanal D, gerekse Süreç Film’in büyük bir titizlikle üzerinde çalıştıkları bu yeni projede kesinleşen bir diğer oyuncu ismi ise Berkay Güven.

İclal Aydın duygusallığı ile kaleme alınmış bir romanın, aynı zamanda yine İclal Aydın oyunculuğu ve usta isim Reha Özcan’ın oyunculuk kalitesi ile ekranlara geliyor olması “Üç Kız Kardeş” dizisi için beklentileri sadece kanal açısından yüksek tutmayıp bizleri de heyecanlandırmaya yetti. Merakla bekliyoruz.