Ekranların en çok sevilen komedi programlarından olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekranlara geri dönüyor. BKM mutfak imzalı Çok Güzel Hareketler 2’ nin yeni tanıtımı şimdiden büyük heyecan yarattı. ÇGH 2’nin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

Kanal D ekranlarında dört sezon izleyici ile buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Birbirinden özel ve güzel skeçleri ile milyonların takip ettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ nin yeni tanıtımı yayınlandı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin tanıtımı izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. Programın hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu.

4_1280x720-48

Çok Güzel Hareketler 2 Geri Dönüyor!

Kanal D ekranlarının en çok sevilen ve izlenen programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 31 Ocak 2022 tarihinde son bölümünün yayınlanması ile final yaptı. Sevilen program yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İzleyiciler yeni tanıtım ile oldukça heyecanlandı. Programın hem oyuncuları hem de izleyicileri programın başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.

Sevilen eğlence programının final yapması ile izleyenler çok üzülmüştü. Yeni sezonda ekranlarda olmayan sevilen programın tekrardan ekranlara gelecek olması heyecanlandırdı. Eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde dört sezon izleyicinin gönlünde taht kurmayı başarmıştı. BKM imzalı başarılı programın tekrardan izleyici ile buluşuyor olması güzel bir duygu.

2_1280x720-61

 Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Nerede ve Ne Zaman Yayınlanacak?

BKM imzalı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekranlara yeniden gelmenin heyecanını yaşarken programın hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı da soruluyor. Sevilen eğlence programı ilk başta Kanal D ekranlarında yayınlandığı dönemde ünlü yönetmen, yazar ve şair Yılmaz Erdoğan’ ın moderatörlüğünde ilerlerken son dönemde ünlü oyuncu Eser Yenenler tarafından sürdürüldü.

Ömer dizisinde sürpriz transfer! Ömer dizisinde sürpriz transfer!

Kanal D ekranında 4 sezon boyunca toplamda 109 bölüm ekranlarda olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 31 Ocak 2022 tarihinde final yapmıştı. Final kararı ile sevilen programın sona ermesine hayranları çok üzülmüştü. Ancak sevilen eğlence programının tekrardan ekranlara dönüyor olması ve büyük bir yenilik ile geliyor olması heyecanlandırdı.

Sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ nin yeni kanalı ve ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Programın kanalı da değişti. Birbirinden özel skeçleri ile milyonların gönlüne taht kuran Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 artık Star TV ekranlarında yayınlanacak. Programın heyecanlandıran yeni tanıtımı şimdiden büyük ilgi gördü.

BKM imzalı, sevilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ nin kadrosunda yer alan isim izleyenleri hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı. Başarılı programın hem kanalı değişti hem de sağlık sorunlarından dolayı programdan ayrılan Arif Güloğlu da ekibe yeniden dahil oldu. Heyecanla beklenen programın BKM mutfağın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ ın yönetimindeki atölyeden çıkan birbirinden özel yeni skeçler yeni kalanı Star TV ekranlarında olacak.