Bu akşam ekranlara ilk bölümü ile gelen Üç Kuruş dizisinde geçen Çıngıraklı Mahallesi nerede? Çıngıraklı Mahallesi gerçekten var mı? Çıngıraklı Mahallesi hangi ilçede?

Pazartesi akşamlarının reytinglerde rekor bekleyen yeni dizisi Üç Kuruş bu akşam Show TV ekranlarında başlıyor. Üç Kuruş dizisinde geçen Roman mahallesi Çıngıraklı Mahallesi merak konusu oldu. İzleyiciler Çıngıraklı Mahallesi nerede? Çıngıraklı Mahallesi gerçekten var mı diye merak etti.

Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor Özcan Deniz ve Özgü Namal'lı Kızıl Goncalar dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanıyor

Peki Üç Kuruş dizisi nerede çekiliyor?

Üç Kuruş dizisinin tanıtımında ekrana gelen renkli kostümler, eğlenceli insanlar, danslar, müziklerin gösterildiği Roman Mahallesi Çıngıraklı nerede merak edildi.

İstanbul'daki roman mahalleleri nerede bir diğer merak edilen sorular arasında yer aldı.

Çıngıraklı Mahallesi Nerede? 

Üç Kuruş dizisinde adı geçen Roman mahallesi Çıngıraklı Mahallesi nerede? 

Üç Kuruş çekimleri İstanbul'un Balat semtinde gerçekleşiyor.

İstanbul'daki meşhur Roman mahalleleri Sulukule (Sultan Mahallesi) ve Balat'ta yer alan Lonca Mahallesi dikkatleri diziden sonra üzerine çekecek.  En çok bilinen Sulukule kentsel dönüşüm nedeni ile yıkılmıştır.

Üç Kuruş dizisinin çekimleri Nişantaşı'nda gerçekleşiyor. Yani gerçekte dizide adı geçen Çıngıraklı Mahallesi diye bir yer yoktur.

Dizide Çıngıraklı Mahallesi ise dizi çekimleri için Lonca Mahallesi olarak bilinen yerdir..