Akasya Durağı'nın Osman'ı Yargı dizisinin Merdan'ı Cezmi Baskın ticaret yaptığı zamanlar için "Hiç açmayın o konuları" dedi ve Yargı dizisine dair açıklamalar yaptı.

Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi! Pelin Akil’in Dizisi Sona Erdi Sıra Eşi Anıl Altan’a Geldi!

Son olarak Kanal D'nin reyting rekortmeni Yargı dizisine dahil olan usta oyuncu Cezmi Baskın muhabirlerle sohbet etti.

Akasya Durağı'nda canlandırdığı Osman karakteri ile akıllara kazınan usta oyuncu Cezmi Baskın Kanal D'nin bub sezon adından söz ettiren dizisi Yargı'yda dahil oldu. Dizide Ilgaz karakterinin hapishaneden çıkan dedesi Merdan'a hayat veren Cezmi Baskın hem dizi ile ilgili hemde özel yaşamı ile ilgili olarak konuştu.

Yargı dizisine Merdan Kaya karkateri ile dahil olan Cezmi Baskın, eşi Çisel Baskın ile Arnavutköy’de bir kafede görüntülendi.

11 Mart 1949 İstanbul doğumlu olan Cezmi Baskın, Yargı dizisine dair övgü ile bahsederken "Dizi çok güzel gidiyor. Canlandırdığım karakteri de sevdim. Daha da iyi olacağız" diye konuştu.

Cezmi Baskın geçtiğimiz senelerde Bozcaada'da zeytinyağı işine girmişti. Usta oyuncu muhabirlerin "Zeytin yağı fiyatları arttı sizin işleriniz nasıl? " sorusu üzerine o günleri hatırlatmayın dedi.

Cezmi Baskın "Bana onu hatırlatmayın. İki tane kıskanç iş bir arada olmuyormuş, onu öğrendik. Ticaret bize göre değilmiş" diye konuştu.