Fox tv'de dizi kıyımı Yalancılar ve Mumları ile devam ediyor. Yalancılar ve Mumları dizisinin başrol oyuncusu Ceren Moray dizinin final fragmanını Yargı dizisine gönderme yaparak paylaştı!

Yalancılar ve Mumları dizisi final yapıyor! BBC dizisi Mistresses'den uyarlanan Yalancılar ve Mumları dizi final fragmanı paylaşıldı!

Başrolünde Ceren Moray, Elçin Sangu, Şafak Pakdemir gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi final fragamnı yayınlandı.

İngiliz yapımı  Mistresses dizisinden uyarlanan orjinalini izleyenler için hiçbir benzerlik olmayan ülkemizde pek de uyarlanamayacak bir dizi olması nedeniyke dizinin tamamen yerlileştirildiği Yalancılar ve Mumları dizisi ne yazık ki reytinglere kurban gitti. 

Pazar akşamı TRT'de Teşkilat Kanal D'de Yargı dizisine karşı zafer kazanması oldukça zor olan Yalancılar ve Mumları dizisinin final fragmanı yayınlandı. 

Fox'un El Kızı dizisi devam ederken Yalancılar ve Mumları dizisini final yapması oldukça eleştirilir bir durum ama artık alıştık Türk halkının tercihine.  

Ceren Moray: O Diğer Diziydi Bizimki Final Yapıyor

Yalancılar ve Mumları dizisinde Elif karakterini canlandıran Ceren Moray dizinin final fragmanı şu sözlerle paylaştı;

Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu! Ölene Kadar dizisinde İbrahim Çelikkol'un partneri Melis Sezen oldu!

"Adın adım katilin kim olduğuna yaklaşırken.. şaka şaka o öbürü bizimki bitiyor. Bu da final bölümü tanıtımı.. Katilde zaten kıvırcıkmış"

Ceren Moray'ın bu paylaşımı geçtiğimiz hafta İnci'nin katilinin Engin olduğu ortaya çıktı bu sezonun en çok konuşulan işi Yargı dizisine gönderme olarak yorumlandı.

Yargı dizisinde İnci karkaterinin ölüm sahnesinde kadın cinayetine kılıf bulma şekli kimi kullanıcılar tarafından tepki alsa da dizi başarısını sürdürüyor.