Okan Bayülgen'in influencerlara söylediği sözlere Cenk Eren'den cevap geldi. Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e "senin arkadan 3 kuruş için ne işler çevirdiğini biliyoruz dayak yememek için bücür!"

Eski şovmen Okan Bayülgen geçtiğimiz gün konuk olduğu bir programda sosyal medya fenomenleri hakkında tartışma yaratan cümleler söuledi.

Okan Bayülgen sosyal medya fenomenleri için "Onların hepsi çöp. Hepsi para kazanmaya çalışan zavallı. Onlardan hiçbir şey olmaz. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil. Ve sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence" dedi.  

Cenk Eren'den Ağır Cevap!

Okan Bayülgen'in hem fenomenler hem de influencerlık yapan ünlülere sözleri tartışma yartırken şarkıcı Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e ağır laflar geldi.

Cenk Eren Instagram üzerinden şu sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı;

"Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sene para için mekanını açan insanı 3 kuruş daha fazla kazanacağım diye arkadan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı.. Bücür. Tabii senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için böyle zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum hadi oradan, hadi oradan..

Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı Datça'da Mesut Yar ve Demet Akalın rüzgarı

"DAYAK YEMEMEK İÇİN KENDİNİ MÜDÜRİYETE KİTLEDİN"

Ah bir cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kitlediğini de anlatsak. Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu cevabı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır intikam değil ama unutmadığını bilmeni istedim. Hadi uğurlar olsun."