Aynı dizide rol alan Aytaç Şaşmaz'ın sevgilisi Cemre Baysel sağlık sorunu yaşadığını ve ameliyat olduğunu duyurdu. Cemre Baysel'in ameliyat olduğunu duyanlar araştırmaya başladı. Cemre Baysel'in hastalığı ne, neden ameliyat oldu? Aytaç Şaşmaz'ın sevgilisi Cemre Baysel hangi dizilerde oynadı? Cemre Baysel kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve erken final yapan Baht oyunu dizisinden üzücü bir haber geldi. Kanal D ekranlarında büyük umutlarla başlayan romantik komedi dizisi Baht Oyunu dizisinin başrollerinden biri geçirdiği sağlık sorunundna dolayı ameliyat olduğunu duyurdu. 1 senedir yaşadığı sağlık probleminden sonunda ameliyat olarak kurtulan Cemre Baysel'den sevenlerini korkutan haber geldi. Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel ameliyat olduğunu duyurdu. Cemre Baysel'in neden ameliyat olduğu ise merak edildi.

Aynı dizide başrol oynayan ve dizide başlayan aşkları gerçek hayatta da devam eden Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz çiftinden sevenlerini korkutan bir haber geldi. Aytaç Şaşmaz'ın kız arkadaşı olan Cemre Baysel ameliyat oldu. Ameliyat olduğunu açıklayan Cemre Baysel de bugünün gündemine bomba gibi oturdu. Güzel ve genç oyuncu Cemre Baysel'in ameliyat olduğunu açıklamasıyla görenler Cemre Baysel'i araştırmaya başladı. Ameliyat olan Cemre Baysel kimdir, hangi dizilerde oynadı merak ediliyor. Öte yandan Cemre Baysel'in hastalığı ne soruluyor.

kako-7pjXWEqcAgyu2bF2

Cemre Baysel Neden Ameliyat Oldu?

Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sevenlerini korkutan Cemre Baysel, ameliyat olduğunu açıkladı. 1 senedir yaşadığı sağlık sorunundan dolayı ameliyat olan Cemre Baysel'in şu an sağlık durumu iyi. Ameliyat olduğu hastanede gözlem altında tutulan Cemre Baysel'in tedavisi devam ediyor.

kako-PleX16wNp9VhxR57

Cemre Baysel'in Hastalığı Ne?

Ameliyat olduğunu açıklayan Cemre Baysel'in hastalığı ne merak ediliyor. Sağlık sorunu yaşadığını ve bundan dolayı ameliyat olduğunu paylaşan Cemre Baysel neden ameliyat oldu sorusu gündeme geldi. Cemre Baysel instagram hikayesinde hastalığını açıkladı. 1 senedir bu hastalığı vücudunda taşıdığını ancak işlerden fırsat bulamadığını ve dizisinin final yapmasıyla fırsat bulup ameliyat olan Cemre Baysel'in şu an sağlık durumu iyi.

kako-nLED8nscTHIigqvQ

Cemre Baysel Kimdir?

Şimdilerde Baht Oyunu dizisinde partneri olan Aytaç Şaşmaz ile yaşadığı aşk ile gündeme gelen Cemre Baysel'in kim olduğu merak ediliyor. Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi soruları gündeme geliyor. Son olarak Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel, 1999 doğumludur. 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de doğan Cemre Baysel, 22 yaşındadır. 22 yaşındaki Cemre Baysel İzmirlidir. İzmirli güzel oyuncu Cemre Baysel üniversitede oyunculuk okumamıştır.

Cemre Baysel üniversite eğitimini Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nde almıştır. Resim öğretmenliği okuyan Cemre Baysel'in  sanata her zaman ilgisi varmış. İzmir'de doğup büyüyen Cemre Baysel oyunculuk yapmak için İstanbul'a gelmiş ve taşınmıştır. Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile olmuştur. Yeşil Deniz dizisinde rol alan Cemre Baysel'e oyunculuk teklifleri gelmeye başlamıştır. Şimdilerde Aytaç Şaşmaz ile sevgili olan Cemre Baysel'in önceki sevgilileri bilinmiyor. Önceki sevgilileriyle gündeme gelmeyen Cemre Baysel'in boyu 166'dır. Boyu 166 cm olan Cemre Baysel, 53 kilodur. Cemre Baysel kova burcudur.

Cemre Baysel Hangi Dizilerde Oynadı?

Son dönemlerde yıldızı parlayan isimlerden olan ve izleyenler tarafından sevilen Cemre Baysel'in hangi dizilerde oynadığı merak ediliyor. Son olarak Baht Oyunu dizisinde başrol oynayan Cemre Baysel'in daha önce yer aldığı dizi ve filmler merak edildi.

Cemre Baysel'in ilk oyunculuk deneyimi 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile olmuştur.

İsimsizler dizisinde rol alan Cemre Baysal sonrasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde Melis karakterine hayat vermiştir.

2021- Baht Oyunu

2020- Sol Yanım (Biricik)

2018 – Elimi Bırakma (Melis)

2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze)

Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı… Cennetin Çocukları dizisinin adı değişti! Yeni adı şaşkınlık yarattı…

2017 – İsimsizler (Gülperi)

2014 – Yeşil Deniz (Gonca)

Cemre Baysel instagram hesabı; https://www.instagram.com/cemrebaysel/?hl=tr