Cemre Baysel, yaz sezonu dizisi olan Baht Oyunu adlı dizide Ada karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. 

Güzel oyuncu Cemre Baysel, sevgilisi olduğu iddia edilen aynı projede yer alan partneri Aytaç Şaşmaz ile  sevgilisi olduğu yönünde iddialar ortaya atıldı. Cemre Baysel kimdir,  kaç yaşında, nereli?  Soruları sorulmaya başlandı. Merak edilen soruların cevapları ise haberimizde.

Sevgilisi, Volkan Keskin'den ayrıldığı haberleri ile  sosyal medya gündemine düşen güzel oyuncu  Baysel'in, ilişkisini neden bitirdiği ortaya çıktı. Baysel'in Baht Oyunu dizisindeki  çalışma arkadaşı Aytaç Şaşmaz ile birlikte oldukları iddia edildi.

Aytaç Şaşmaz ile yaz dizisi Baht Oyunu'nda başrol oyuncusu Cemre Baysel, işi kadar özel hayatı ile de sık sık gündeme geliyor. Uzun zamandır birlikte olduğu hatta evlenecekleri konuşulan oyuncu Volkan Keskin'den ani bir şekilde ayrılan Baht Oyunu başrol oyuncusu Cemre Baysel'in, bu ayrılık kararını almasındaki sebep ortaya çıktı.

Rol Arkadaşı ile Sevgili Olduğu İddiası

Baht Oyunu dizisi başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz ile birlikte olduğu ve ilişkisinin bu sebeple bittiği iddiaları ortaya atıldı. Söz konusu iddia ile ilgili Cemre Baysel den herhangi bir açıklama gelmezken,  Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in  ilişkisini  doğrular nitelikte fotoğraflar ortaya çıktı.

Cemre Baysel Kimdir?

Cemre Baysel, Baht Oyunu dizisi ile ekranlara gelerek, güzel oyuncu kariyerini ileri bir noktaya taşıdı.  Cemre Baysel, 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü  okuyan Cemre Baysel 1.66 metre boyunda, 53 kilo  olup  Kova burcudur.

Cemre Baysel'in oyuncular ilk adımını ise 2014 yılında yayınlanan 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleşmiştir.

CEMRE BAYSEL DİZİLERİ

2020- Sol Yanım (Biricik)

2018 – Elimi Bırakma (Melis)

2017 – Payitaht Abdülhamit (Firuze)

2017 – İsimsizler (Gülperi)

Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti! Perihan Ünlücan Arka Sokaklar'a veda etti!

2014 – Yeşil Deniz (Gonca)